Tóta W. Árpád: Visegrád halott, Magyarországot pedig árulónak látja a világ

2022. március 29. 19:23
A baloldali publicista szerint becsületünket már csak egy másik kormány építheti újra.

„Visegrád halott. És lesz, aki örül, hogy most már csak a miénk” – kezdi Facebook-bejegyzését Tóta W. Árpád, aki írásában az orosz-ukrán háború kapcsán azt fejtegeti, hogy lesznek sokan akik nem veszik észre, hogy egyedül maradtunk, „mert a fejéből sem lát ki, nemhogy a határon”. 

A publicista szerint hazánkat nem különutasnak és szuverénnek látja a világ, hanem árulónak. Ahogy fogalmaz: „Putyinból sem lesz már köztiszteletben álló vezető, úgy Orbánból sem. Becsületünket csak másik kormány építheti újra. Ezt elkezdhetjük vasárnap, vagy hagyhatjuk unokáinkra. De ők jó eséllyel keresnek inkább egy országot, ahol nem kell nulláról kezdeniük” – olvasható a bejegyzésben.

Fotó: YouTube/HVG

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 269 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha nem árultok el minket 1941-ben, már rég nem lenne orosz kérdés és a világkommunizmus áldozataiból vagy 120 millió életben maradt volna.

Kisfiam, a zsidók közül a legbutábbak közé tartozol. Ha győztök vasárnap, a családdal hazamegyünk, Izraelben legalább a hazájukat szerető zsidók élnek........

Miért, számít valamit, hogy ez a trutymó miket ír? Ilyesmiért fizették egész életében, mégsem marad utána egyetlen mondat sem, amit az utókor el fog olvasni.

19:45-kor új néven kezdett bérkommentelni.

Nem baj faszikám, ezt nem először mondjátok, aztán mégse.

Visegrád: Tóta W. Árpád halott

Grünberg! Te itten meggyaláztad azt az egyedi, legszentebb eseményt... A faszisták nem ettek gázt, nem lehet így kiéheztetni őket.

Az erkölcstelen Tóta W. hirtelen "becsületlovag" szerepben tetszeleg... Nem ért a diplomáciához, de azért belekotyog a témába. Percemberke módjára lát. És persze piti ellenzéki kampányt is folytat.

Trianon óta nincs mit elárulnunk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés