Akkor nem tetszett felsírni, amikor elüldözték Budapestről a CEU-t?

2022. március 22. 19:48

Kálmán Olga
Facebook
Esetleg akkor, amikor a fideszes barátai gyűlöletre tanították, szétlopták ezt az országot?

„Tarlós: »Csecsemőként felsírtam volna, ha Márki-Zayról álmodom.« Akkor nem tetszett felsírni, amikor elüldözték Budapestről a CEU-? Vagy amikor ócska orosz metró helyett ócska orosz metrót kellett rendelni? Esetleg akkor, amikor a fideszes barátai gyűlöletre tanították, szétlopták ezt az országot? Akkor sem riadt fel, amikor megaláztak rokkantnyugdíjast, rendvédelmi-, egészségügyi dolgozót, filozófust, tudóst, pedagógust? Mindeközben jól aludt?”

Nyitókép: Facebook

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 251 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Olga!
hallottál már embert a szeretet hangján beszélni? Képzeld, most álltam fel a Kossuth Rádió mellől, zsidóként a földbe gyökerezett a lábam..Vörös Győző egyiptológus beszélt...tovább akartam tekerni, majd nem tettem, ledöbbentett a magyar politikusoktól, közszereplőktől, média celebektől, különösen az ellenzéki szereplőktől idegen emberi hang, egy ember beszélt emberi hangon, tisztelettel mindenkiről, nem térek magamhoz, a politikai légteret uraló, s Általad is gerjesztett gyűlöletfelhőből letekintett le egy igazi EMBER. Fantasztikus élmény volt hallgatni ezt az EMBERT. S elkeserítő Téged, ellenzéki társaidat, nem olvasni, hallgatni, már nézni is......

Olga!
S képzeld Vörös Győző egy hívő katolikus ember....én tisztelem, Téged meg kiver tőle a víz.....

Ennyi a tudományotok. Ennyi a programotok, hogy Orbán lop. Orbán szétlopja az országot.
Ehhez képest köszöni szépen az ország jól van, él és virul.
Titeket pedig felemészt a gyűlölet, a gyűlölködés, te független propagandista!

Nem annyira buta, ugyanis havi egy milliáért két havonta egyszer megszólal. Jól meg van fizetve....

Én akkor sírtam fel, amikor a kommunista rendszered nem vett fel az egyetemre, az ausztrál meg azonnal. És ingyen. Csak a diák szakszervezet tagsági díját kellett fizetnem. Ami kommunista rendszeredben nem is létezett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés