Már a baloldali sajtónak is elege van Márki-Zay Péter háborús uszításából

2022. március 21. 14:13

Sneider Tamás
Facebook
A Telex cikke tételesen cáfolja Márki-Zayt.

„Két héttel a választások előtt eljutottunk oda, hogy már a baloldali sajtónak is elege van Márki-Zay Péter háborús uszításából. A Telex cikke tételesen cáfolja Márkit, aki minden nap azt hazudja, hogy Orbán Viktor fegyvereket szállít Ukrajnába az oroszok ellen, és hogy Boris Johnson miniszterelnöknek katonai segítséget is ígért az oroszok ellen.

Emlékszünk még, honnan indított Márki-Zay Péter? A háború kitörése előtt már arról beszélt, hogy NATO kérésre azonnal katonai segítséget és fegyvereket adna Oroszországgal szemben. Ezeket az állításokat más baloldali vezető politikusok is megtették. Aztán kitört a háború, és hamar kiderült, hogy a magyar lakosság döntő többsége nem szeretne háborúba keveredni Oroszországgal.

Ekkor kezdte azt mondani Márki-Zay Péter, hogy ő és társai nem is mondtak soha ilyet. Ez a kommunikációs manőver nem sikerült, hiszen az internetnek köszönhetően a szavai mindenhol fellelhetők. Ekkor jött az újabb csavar, ha nem tudjuk elhazudni, amit mondtunk akkor kenjük a kormányra, hogy valójában ő akar háborúba taszítani minket.

Most ott tartunk, hogy ez a hazugság is megdől még a baloldaliak előtt is, de még mindig vannak újabb csavarok. Csütörtökön megint elmondta egy lakossági fórumon, hogy miért lenne jó ötlet szerinte fegyvereket küldeni Ukrajnába, majd pénteken feljelentést tesz, mert azt mondják róla, hogy fegyvereket szállítana Ukrajnának!”

Márki-Zay felhívta Deák Dánielt (!), hogy közölje: a Telex hazudik

„Miért engem hívogat ezzel szombat délelőtt Márki-Zay Péter?” – tette fel a kérdést a XXI. Század Intézet elemzője. Bővebben...

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem csak elengedték MZP kezét, hanem meg is tapossák.

Április 3-án kiderül, hogy hányan hisznek még MZP-ben.
Csak aztán nehogy csalódj...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés