Belesodornak minket?

2022. március 4. 11:31

Sneider Tamás
Facebook
A baloldal vezető politikusainak nyilatkozatai közelebb viszik hazánkat a háborúhoz.

„A baloldal vezető politikusai már napi szinten tesznek olyan nyilatkozatokat és követeléseket, amelyekkel közelebb viszik hazánkat egy európai háborúhoz. Teszik ezt úgy, hogy elhallgatják azokat a veszélyeket, melyek ránk leselkednek, ha beavatkozunk a már három európai ország között zajló háborúba. A baloldali szavazókat folyamatosan félrevezetik a NATO szerződésből fakadó kötelezettségekkel kapcsolatban, hogy ezzel próbáljanak alapot teremteni a háborús részvételre.

Minden olyan honfitársamnak javaslom, hogy aki abban a tudatban van, hogy a NATO szerződés miatt katonákat, fegyvereket kellene küldeni Ukrajnába, vegye a fáradságot és olvassa el a szerződés magyar nyelvű változatát.

Viszont ennél is fontosabb, hogy legyen annyi szolidaritás egymás felé, hogy ne akarjuk mások gyermekeit háborúba küldeni. Meggyőződésem, hogy jelenleg azzal tesszük a legtöbb jót mind a hazánkért, mint az ukrán népért, ha kimaradva a háborúból humanitárius folyosót tudunk biztosítani a háború elől menekülőknek. Így jártunk el 1939-ben a lengyelekkel is, amikor Németország és a Szovjetunió lerohanta országukat.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés