Rákay Philip ismét dörgölődzik

2022. március 4. 9:06

Dávid Ferenc
Hírklikk
Belevaló fickó ez Rákay, szemtől szembe megmondja a frankót: Szijjártó okos, kemény, megingathatatlan stb.

„Rákay Philip Szijjártó Péter külügyminiszterről: »Kimondani is furcsa, de igaz: húsz esztendeje ismerjük egymást. Akkoriban a Fidelitas alelnöke volt, s egyben a legfiatalabb országgyűlési képviselőként dolgozott. Politikai éleslátásával, elképesztő szorgalmával már akkor is kitűnt a korosztályából, s tisztán látszott: erre a pályára született. Persze van bennem elfogultság vele kapcsolatban, de tárgyilagosan szemlélve is azt gondolom: soha nem volt még ennyire jó kezekben a magyar külpolitika, mint nála. Okos, kemény, megingathatatlan és igazi PATRIÓTA!«

Azzal nekem semmi dolgom, hogy Rákay Philip pártpropagandista nyilvánosan hízeleg, végül is elég jól megy neki a Fidesz-rezsim jóvoltából. Befolyásos ember lett, sündörög a főnökök körül, film producerként is páváskodhat, és nem utolsó sorban igen jövedelmezően tengeti mindennapjait. Szóval belevaló fickó ez Rákay, szemtől szembe megmondja a frankót: Szijjártó okos, kemény, megingathatatlan stb. Ez eddig rendben is van, nem vártunk mást Philiptől.

De valahogy túllőtt a célon, ami mellett ne menjünk el szó nélkül: »soha nem volt még ennyire jó kezekben a magyar külpolitika, mint nála« (mármint Szijjártónál). Gyorsan megnéztem a magyar külügyérek listáját és bizony találtam olyan személyeket, akik talán voltak/vannak olyan jók, mint Péterünk. Remélem, nem fogom megbántani Szijjártót azzal, hogy néhány külügyminiszter nevét most papírra vetem.”

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sziauram!
Vasútfelújítás 20 milliárd/km jöhet?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés