Fidesz: Mi ment Zuglóban Karácsony polgármestersége alatt?

2022. március 2. 11:15
A budapesti Fidesz Facebook-bejegyzésében tett fel kérdéseket Tóth Csaba és Horváth Csaba korrupciós ügyével kapcsolatban.

Tovább dagad a Zuglóból indult korrupciós botrány, ma már joggal lehet kérdezni, mi folyt a XIV. kerületben Karácsony Gergely polgármestersége idején – írták a Fidesz Budapest nevű Facebook-oldalon szerdán.

„A főpolgármester még a 2019-es önkormányzati választások előtt azt mondta Horváth Csabáról, hogy szerinte neki legalább annyi esze van, hogy tudja mi az, amiért börtönbe lehet menni. Ebben is tévedett?” – olvasható a bejegyzésben. Úgy fogalmaztak, „a mostanra már nyilvánvaló karácsonyi cinizmus és álszentség mellett joggal kérdezhetjük, mi ment Zuglóban a polgármestersége alatt?”    

És mi megy a fővárosban? A Városháza-botrányt szőnyeg alá söprő baloldali többségnek még mi van a számláján? – teszik fel a kérdést. A Legfőbb Ügyészség múlt pénteken azt közölte: a Központi Nyomozó Főügyészség előtt folyamatban lévő nyomozásban megalapozott gyanú merült fel arra, hogy Tóth Csaba országgyűlési képviselő 2016-ban Horváth Csabával – a XIV. kerület jelenlegi polgármesterével, aki akkor a Fővárosi Közgyűlés tagja volt – Zuglóban, a tervezett fizetős parkolási rendszer üzemeltetésére kerestek egy gazdasági társaságot, amelytől a nyeresége felére tartottak igényt.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogy mi ment? Valami ásás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés