Orbán szemében mindenki szálka, aki szembe mer szállni a hatalmi tébollyal

2022. február 21. 16:33

Jakab Péter
Facebook
Iványi Gábor hatósági megfélemlítése Orbán hitvány bosszúja.

„Miközben Orbán papagájai elfasisztázgatnak meg elkommunistázgatnak az országgyűlésben, a legsötétebb időkre emlékeztető módszerekkel vadásszák le a rezsim bírálóit.

Az orbáni gonoszság oda jutott, hogy egyenesen az adónyomozókat küldik – vélhetőleg teljesen törvénytelen módon, kézivezérelve – Iványi Gábor hajléktalanokat segítő alapítványa ellen. A politikai bosszú ebben az esetben sem kétséges: Orbán szemében mindenki szálka, aki kritizálja vagy szembe mer szállni a hatami tébollyal.

Az alapítvány, amire Orbánék adónyomozókat küldtek, szerencsétlen sorsú embereken segített, ami egyébként nem mellékesen állami feladat lenne. De a rezsim nem őket segíti, hanem azokat, akik 160 milliós luxusautókkal villognak, és másfél milliárdos lopott villákból köpik szemen a magyar embereket. A dubaji Casanova, ifjabb Matolcsy, az Orbán-Tiborcz-család, a mindenkinél okosabb Mészáros, vagy a tihanyi villákat megunó és földig romboló propagandaminiszteri volt feleség dörgöli az orrunk alá minden egyes nap, hogy mit is értenek Orbánék nemzeti együttműködésen.”

Nyitókép: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 105 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés