A Kutyapárt egyik alapítója is elindul tavasszal Jámbor Andrással és Sára Botonddal szemben

2022. február 10. 18:39
Döme Zsuzsanna is elindul a 8. kerület 6-os számú országgyűlési egyéni választókerületben.

Döme Zsuzsanna, Ferencváros kutyapárti alpolgármestere, és egyben a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) egyik alapítója elindul a 8. kerület 6-os számú országgyűlési egyéni választókerületben – írja az ATV a Telexre hivatkozva. A körzetben az egyesült baloldal Jámbor Andrást indítja, míg a Fidesz Sára Botondot.

A Kutyapárt tagsága ezzel a lépéssel azt a korábban emlegetett stratégiát írta felül, hogy a párt csak ott indít egyéni jelöltet, ahol egyértelmű a választás kimenetele, vagyis a billegő körzetekben nem akarnak „bezavarni” az ellenzéki szövetség győzelmébe.

Az új döntés szerint nem figyelik, hogy melyik a billegő körzet és melyik nem, mert ez gyakran ellentmondásos, és amúgy ezek a jellemzően nem budapesti vagy Pest megyei kerületek. Ez azt jelenti, hogy elkezdik összegyűjteni a 71 egyéni indulónak a szükséges 500-500 ajánlást, és ha ez összejön, akkor talán fontolóra veszik a taktikai „nemindulásokat”.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem elegáns, hogy más jelzőt ne használjak bárkit a megjelenése, kinézete alapján megbántani, kritikával illetni, legyen az bármelyik oldali is. Nem értek egyet a DK-val, Dobrev Klárával, de vele kapcsán is ízléstelennek, neveletlenségnek tartom a személyeskedéseket.

Korábban is írtam arról, hogy egy előrelátó Kutyapárt nem támogathatja ezt a koalíciót, már amennyiben távlatos tervei vannak a politikai színtéren. Az ellenzéki összefogás bukásra van ítélve, annyira nagy a kontraszt a kormányzó pártok és közöttük, Orbánék javára, hogy ebből MZP és csapata csak vesztesen jöhet ki. A stabilitást, a nyugalmat, családjuk, gyermekeik biztonságát, jövőjét féltők Orbánra fognak szavazni, az ellenzéki sorokból is, mert ott is sok felelősen gondolkodó, nemzetben, családban gondolkodó ember van. legfeljebb köpnek egyet, ami ugye már elvárás is.

S az ellenzéki koalíció bukása után egyedül a Kutyapárt lehet képes az ellenzék vezetőjévé válni. Ám ehhez deklaráltan és a gyakorlatban is távol kell tartania magát a szakadéktól, Gyurcsányéktól.

Schiffer rájuk szavaz majd. Ennyit a "schiffer" jelenségről és felelősség tudatról.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés