Korózs Lajos: Mi nem öt kilogramm krumplit ígérünk

2022. február 8. 11:49
Az álmentős botrányáról elhíresült szocialista politikus elárulta: egy jobb országot akar.

A dél-hevesi előválasztást Korózs Lajos fölényesen megnyerte, azonban a felmérések szerint a fideszes Szabó Zsolt megelőzi népszerűségben – írja a Jelen.

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – emeli ki Korózs egy kampánygyűlésen a Helyben.hu tudósítása szerint. A szocialista politikus kijelentette: Orbán vagy befejezi, amit elkezdett, „tehát ellopja az egész országot”, vagy a választók közbelépnek, és megakadályozzál ezt a történelmi bűncselekményt. Szerinte a győzelemhez arra van szükség, hogy Heves megye mindhárom körzetében az ellenzék nyerjen, továbbá ha az országban 106 mandátumból legalább 58-at megszerez a baloldal, akkor szerinte biztonsággal megalakulhat az új kormány – fejtette ki a baloldali jelölt.

Korózs elárulta, hogy az előválasztási küzdelem az baloldali jelöltek számára baráti verseny volt csupán. Lőcsei Lajos agrármérnökkel és Varga Ferivel terjesztettük a „nyomtasd magad” újságjait és közösen kezdeményeztük az ellenzék népszavazást segítő aláírásgyűjtési akcióját is – mesélte Korózs.

A baloldal jelöltje beszélt még az egészségügyről és a szociális ellátásról is, természetesen szerinte Magyarországon borzasztó a helyzet, de ezen változtatnának. „Mi nem 5 kilogramm krumplit ígérünk, hanem változást akarunk” – nyomatékosított. 

A teljes cikket itt olvashatja.

Az álmentős videó

Korábban Korózs Lajos azzal került a címlapokra, hogy videót késszített egy magát mentősnek kiadó nővel, aki arról mesélt, hogy mennyire drasztikusan rossz a helyzet a koronavírus miatt a magyar kórházakban, illetve állította, hogy a hivatalos járványadatokat hamisítják.

Később kiderült, hogy a Németh Athina nevű hölgy egy szélhámos, és még csak nem is mentős.

Az ügyről itt olvashat bővebben.

 

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Mi nem 5 kilogramm krumplit ígérünk, hanem változást akarunk"

Rákérdezek: 3 kg krumpli?

Ígérjetek Bangó elvtársnőnek egy diplomát. Vagy már az is késő?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés