Tankok helyett EBESZ

2022. február 7. 7:44

Pilhál Tamás
Magyar Nemzet
Kádár szovjet tankokat hívott, ezek meg az EBESZ-t. Mert magukban ők sem bírnak a „kilencmillió fasisztával”.

„Behívták Magyarországra az EBESZ-t, vagyis az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetet. Azért hívták őket, hogy „teljes körű választási megfigyelési missziót” hajtsanak végre április 3-án. Itt ugyanis állítólag (a szélbal–széljobb ellenzék állítja) választási csalás készül, illetve egyéb borzalmak. Borzalom egyébként már most is van, tudniillik nem a nyugati fősodor szerint kívánatos kesztyűbábok vannak hatalmon idestova tizenkét éve. Ezért is kell ide az EBESZ, hátha bele tudnak köpni a magyarok levesébe, mint Péter úr a maszkba. Aztán – ha úgy alakul – jöhetnek a kéksisakosok meg a NATO is, ki tudja.

Ilyen »teljes körű missziót« legfeljebb katonai junták honába szokott vezényelni az EBESZ, esetleg emberevő vidékekre – nem pedig olyan ezeregyszáz éves, demokratikus kultúrállamokba, mint szép hazánk. Ócska provokációról van tehát szó. S megint ugyanazok a »civilnek« hazudott nemzetközi terrorszervezetek ficeregnek a háttérben, amelyek Gyuri bácsi zsoldjában Európa lakosságcserés elárasztásával, nemzetközi emberkereskedelemmel (»migráció«), az őslakók kulturális, nemzeti, vallási és nemi identitásának szétzúzásával foglalatoskodnak. Húsz kis Soros-nyúlvány hívta be az EBESZ-t, mint például a Háttér Társaság, a Helsinki Bizottság, az Eötvös Károly Intézet, a Transparency vagy a TASZ. Ugyanazok, akik évek óta Magyarország nemzetközi elszigetelésén, pénzügyi tönkretételén fáradoznak.

Kádár szovjet tankokat hívott, ezek meg az EBESZ-t. Mert magukban ők sem bírnak a »kilencmillió fasisztával«.”

Nyitóképen: Szovjet tank az Üllői úton Budapesten, 1956. november 4-én (Fotó: Fortepan/Nagy Gyula)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 91 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

EBESZ-tag sem lennék, aki ide bejön.
Gondolom, tudják, hogy azért küldik ide őket, találjanak valamit, nehogy a Zorbán győzzön megint.
Remélem, ez a fegyverük is besül, nemcsak az MZP-jük!

Ti miért vagytok lelki rokonai a náci Németország mai urainak? Ugyanazt a geopolitikai célt követik, mint Hitler, az Európa feletti uralmat. Mitől más ma Németország? Attól, hogy az árják helyett most a szexuális kisebbségeket védi ugyanolyan diktatórikusan terjesztett ideológiával? Attól, hogy a mai diktatúra a múlt századi náci és kommunista módszerek finomított elegye szerint működik?

Pontosítsunk: Gyurcsány a KISZ egyik utolsó legfelső vezetője volt. Orbán KISZ tagsága nem jelentett többet, mint általában a kádári idők MSZMP és KISZ tagsága, ahol a rendszer számára a mennyiség volt a lényeg, nem a minőség, nem a hűség. Cserében könnyítettek valamit az előmenetelen. A tagdíj és a havi taggyűlés kibírható volt. Ezzel akarták reprezentálni a tömegbázist. Bizonyos szint felett persze már fontos volt a hűség, de azon a szinten már Gyurcsány volt. Aki a pécsi egyetemen követelte az akkor kibontakozó Fidesz elleni határozott fellépést.

Hát, a mai, úgynevezett "liberalizmusra" valóban teszünk, de a többit nem tudom, miből szűröd le.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés