Durva volt úgy megélni két évet, hogy szexuális pszichopaták kötötték le a gondolataimat

2022. február 6. 7:15

Perintfalvi Rita
Facebook
Miért nem bűn a gyönyör? Sőt!

„Ezt a gondolatsort először 2019 szeptemberében vetettem papírra. És ezután kezdtem el foglalkozni az egyházi szexuális bűnözőkkel, aminek nyilván hatása volt az én személyes életemre is. Durva volt úgy megélni kb. két évet, hogy szexuális pszichopaták kötötték le a gondolataimat nappal és néha éjjel is. Nagyon maximalista vagyok, ezért tanulmányoztam őket egészen közelről, de erről majd egyszer az életrajzi könyvemben írok talán. De majd csak öregkoromban. Szóval nehéz volt pozitívan gondolnom a szexualitásra és tudatosan kellett dolgoznom azon, hogy ne felejtsem el, amit a gyönyör spiritualitásáról amúgy alapban gondolok. Most az áldozatvédő csoporttal éppen ott tartunk, hogy elkezdtünk beszélgetni a szexualitás örömszerző, az ember személyiségét kiteljesesítő aspektusairól. Ezért veszem elő újra ezt a számomra is nagyon fontos szöveget. Mert a gyönyör nem bűn, sőt!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezek szerint önmagát / is / bünteti, amikor nyitott kapukat dönget / a magyar egyház nálánál sokkal intelligensebbül intézte az idevágó ügyeket /. Persze, egy gyengécske teológusocska örül, ha valahogy nyilvánosságot csikar ki magának.

Mandiner!

Perintfalvi és Parászka... ez azért "húzós"...

A képen a szerzőt láthatjuk?
Remélem, hogy a ronda portréktól a riasztó, anyajegyes háton keresztül nem jutunk el oda, hogy a hölgy szerveit kelljen tanulmányoznunk, igaz, Mandi?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés