Dokumentumok jelentek meg Hadházy Ákos nevelt gyermekével kapcsolatban

2022. február 4. 10:26
A gyermek vér szerinti apja arról beszél, hogy Hadházy bántalmazta a négy-ötéves fiút. A politikus tagad, szerinte az ügy vizsgálatát már lezárták a hatóságok.

Újabb dokumentumok láttak napvilágot Hadházy Ákos nevelt gyermekének 2005-ös fejsérülése kapcsán – számolt be csütörtöki cikkében a Bors.

Vitatott, hogyan keletkezett a gyermek fejsérülése

A portál felidézi: Hadházy Ákost korábban azzal vádolta nevelt fiának vér szerinti édesapja, hogy a politikus pofon vágta a gyermeket, aki egy bútornak ütközött és fejsérülést szenvedett, amelyet 3 öltéssel kezeltek az orvosi ellátás során.

A Bors által nyilvánosságra hozott dokumentumokból (lenti kép) kiderül: a gyermek vér szerinti édesapja jegyzőkönyvben közölte, „a gyermek elmondása szerint nevelőapja arcul vágta, és elvesztette az egyensúlyát, majd nekiesett egy bútornak és úgy vágta be a fejét”. Ugyanakkor az iratok rámutatnak, hogy a gyámhatóság megállapította: a gyermek veszélyeztetettsége a szülők között fennálló feszült viszony miatt áll fenn, ugyanakkor azt írják, hogy: „a nevelőapa részéről történő bántalmazás egyértelműen kizárható”.

A gyámügyi főtanácsos által aláírt egyik dokumentum úgy fogalmazott: „az édesapa által csatolt szakértői vélemény az általa elmondottakat nem tudta alátámasztani”, valamint kitér arra is: hogy a „gyermeket gondozó szülők (Hadházy Ákos és neje – a szerk.) az édesapa által elmondottakat nem ismerték el, azt rágalmazásnak és zaklatásnak tartják.”

Fotó: Bors

A gyermek édesapja: a gyermekem szavának hiszek

A gyermek édesapja azonban továbbra is fenntartotta véleményét, miszerint gyermekét bántalmazták. Mint fogalmazott: „gyermekem szavának hiszek”. Az édesapa a hivatalos döntést, valamint a pszichológiai vizsgálat objektivitását is vitatta.

Az édesapa szerint a vizsgálat idején a gyermek édesanyja a helyi nevelési tanácsadóban dolgozott, tehát mind a gyámügyesekkel, mind a gyermekjóléti központtal munkakapcsolatban állt.

Az ügy kapcsán a gyermek édesapja még arra is kitért, hogy szerinte Hadházy ki akarta zárni őt a fia életéből. Mint fogalmazott: „Volt nejem és a jelenlegi férje folyamatosan azon fáradoznak, hogy a gyermekkel kapcsolatos jogaimat minimálisra korlátozzák [...]”

Hadházy: Ez nem igaz

Hadházy Ákos, nevelt gyermeke édesapjának vádjaival kapcsolatban aláhúzta, a gyámhatósági eljárás során nem marasztalták el őt, sőt, pszichológus is vizsgálta a gyermeket. Mint a Partizánnak adott egyik interjúja során a politikus fogalmazott:

volt egy édesapa részéről egy vád. Azt kivizsgálták több hónapon keresztül, s erről hadd ne beszéljek többet. Nem szeretnék, mert nyilván fáj és méltatlan.”

Hadházy Ákos Partizánnak adott nyilatkozatát a témában az alábbi videóban (5 perc 25 másodperctől kezdődően) tekintheti meg:

 

Nyitóképen: Hadházy Ákos a Partizán műsorában. Fotó: YouTube

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hú, ez nagyon kemény lehetett 2005-ben!
Ja, a gyerek kivel is élt?

Ákos! Ákos! - kiabálta Széll képviselő. Ő is kapott a fejére?

Téged is, csak Nálad nyomot hagyott felnőtt korodra is.

Ezzel együtt nekem is elegem van már az ilyen izzadtságszagú témákból, az embereket nem ez érdekli, szerintem a mandiner olvasóit sem. Nincs aktuális, széles érdeklődésre számot tartó történés itthon és Európában?

Ennél érdekesebb lehet, miként telel a túzok populáció Dévaványán.......

Azért az valahol már gusztustalan, hogy a Párt sajtó már a gyerekeket is bevonja a Nagy Hadházy Ellenes Harcba.
Merthogy "Ugyanakkor az iratok rámutatnak, hogy a gyámhatóság megállapította: a gyermek veszélyeztetettsége a szülők között fennálló feszült viszony miatt áll fenn, ugyanakkor azt írják, hogy: „a nevelőapa részéről történő bántalmazás egyértelműen kizárható”.

Akkor most miről is beszélünk??? Egy haragos exférj rágalmai ennyire fontosak???

Linket légyszi´, hasonló stílusú gusztustalanságról!!
Addig csak üres duma és pártpropaganda amit nyomsz...

Nincs semmi más?? Mert ez nagyon gyenge. Merthogy Orbán Gáspár már felnőtt és meg tudja magát védeni ha akarja, de az a gyerek akit a kormánymédia belekavart a Nagy Hadházy Ellenes Harcba, az idézett események idején még kiskorú volt.
Vagyis kedvenc Pártod gusztustalanul belekevert egy kiskorút a nagy kampányháborúba.
Van még ennél lejjebb????????????

Mert szerinted az, hogy rajt volt-e a repülőn, az ugyanaz, hogy mint megverte-e a nevelőapja????
Nagyon erőlködsz, de nem sikerül összehoznod egy igazi bizonyítékot a gonosz ellenzéki sajtóról.

Onnan indultunk, hogy gusztustalan, hogy a kormánymédia egy kiskorú gyereket használt fel, hogy támadhassa Hadházyt. Ehhez képest te csak ennyit tudsz felhozni.
Ez így nagyon zsenge...

Tényleg nem érted amit írok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés