Órákon át egyeztetett Bajnaival egy londoni étteremben Márki-Zay

2022. január 28. 12:31
A Városháza-ügy óta tudjuk, Bajnai a legfontosabb külföldi összekötő ember az ellenzék kampányában. A baloldal jelöltje vele találkozott az angol fővárosban.

Egy szemfüles Mandiner-olvasótól kaptuk a fotót, amelyből kiderül, hogy Márki-Zay Péter Londonban egy étteremben találkozott Bajnai Gordonnal (a harmadik személy nem közszereplő, ezért az ő arcát kitakartuk). A baloldal miniszterelnök-jelöltje és a korábbi, megszorításairól ismert kormányfő vacsorája hosszúra nyúlt, mintegy három órán keresztül ettek és beszélgettek. Ez is azt jelzi, hogy Márki-Zay kiruccanásának talán legfontosabb indoka az volt, hogy találkozhasson Bajnaival, hiszen a fórumára mindössze két órát szánt.

Bajnai az elmúlt hónapokban belekeveredett a Városháza-botrányba. Az Anonymus által nyilvánosságra hozott egyik hangfelvételen azt mondja az ügy egyik főszereplője, Gansperger Gyula – aki nagyon régóta ismeri az egykori kormányfőt, harcostársak voltak –, hogy „Magyarországon alapvetően

az egész ellenzék mozgása mögött, ugye én azt gondolom, a külföldi erők és finanszírozók állnak.

(…) Ugye, egyik része a Soros-birodalom, fogalmazzunk így. A másik része, azok a nagytőkés csoportok, Németország, Egyesült Államok főleg, akik itt szeretnék, hogyha befolyással rendelkeznének. Én azt gondolom, hogy ezeknek az embere a Gordon.”

A Bajnaival való találkozó egyébként nem szerepelt Márki-Zay nyilvános programjában, így, ha olvasónk nem jár éppen ugyanabban az étteremben, ahol a Városháza-ügy óta Magyarországon alig mutatkozó Bajnai és a baloldal jelöltje egyeztetett, akkor a nyilvánosság nem értesülhetett volna a megbeszélésről.

Értesülésünk szerint Bajnai a Városháza-botrány óta szándékosan kerüli a magyar nyilvánosságot, csak a háttérből segíti a baloldal kampányát. A volt kormányfő feladata az informális tanácsadás mellett a külföldi kapcsolatok és pénzek becsatornázása. Életvitelszerűen nem is tartózkodik Magyarországon, a Városháza-ügy óta legalábbis nem tűnt fel itthon.

(Fotó: Mandiner-olvasó)

Összesen 338 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akkor most jött a legújabb eligazítás egyenesen Gyuri bácsitól.

Jól leváltotta az ellenzéket, na.

Aztán akkor lehet tovább rinyálni, hogy Gyurcsány-csicskaként van kezelve...

"Nincs hálózat."

Bajnai Nem Értettünk Hozzá Gordon.
Jó firma a pislogós is.

Menczer Tamás volt Gyurcsány gazdasági minisztere, majd miniszterelnök-bábja?

És főleg: ELTITKOLT megbeszélésről volt szó?

Hess vissza a 444-re, idióta.

Eladták végre a Városházát, majd megünnepelték.

Már ez is baj?

Ott sem voltam:-)

Ja. Bajnai éhesen beszélget MZP-vel.
Életszerű.

De ki lehet a nő, aki MZP- vél van??????????

Amúgy én régóta mondom, hogy Bajnai lesz a "legnagyobb közös osztó"... a kérdés, hogy van-e akkora zuhanás a kvk-adatokban, hogy meglépik esetleg már most, választás előtt!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés