Európai szintre emelkedett a probléma

2022. január 28. 16:43

Donáth Anna
Facebook
A keleti diktatúrák a magyar kormányon keresztül destabilizálják a régiónkat.

„Szél Bernadett-tel kezdeményezzük a magyar parlament Európai ügyek bizottságának rendkívüli ülését, miután az Európai Parlament különbizottsága elítélte a magyar kormányt a Pegasus kémszoftver használata és a Kínai Kommunista Párthoz tartozó Fudan egyetem Európába telepítése miatt.

Az elfogadott jelentéssel ugyanis európai szintre emelkedett a probléma, amit nap mint nap érzékelünk a hazai közéletben: a kínai és orosz kormány a saját geopolitikai céljainak elérésére használja a magyar kormányt, és sérti meg Magyarország szuverenitását. A magyar kormányon keresztül ezek a keleti diktatúrák dezinformációs kampányokat indítottak, destabilizálják a régiónkat, a Fudan egyetem pedig egy újabb eszköz lesz a Kínai Kommunista Párt kezében. Nem beszélve arról, hogy a kormány az újságírók és ellenzékiek illegális lehallgatására használta a terroristák ellen kifejlesztett Pegasus kémszoftvert.

A Pegasus és a Fudan ügyét nemzeti és európai szinten is ki kell vizsgálnunk. Ezért is kezdeményeztem frakciótársaimmal, hogy a Renew Europe frakció szólítsa fel a többi európai parlamenti frakció vezetőjét: támogassák egy Pegasus vizsgálóbizottság felállítását, Orbán Viktor európai parlamenti meghallgatását és felelősségre vonását. És most ezért is kezdeményezem Szél Bernadett-tel közösen, hogy a magyar parlament Európai ügyek bizottsága is vitassa meg a jelentést.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 110 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az USA-t mikor jelentitek fel? Kína lett a legnagyobb kereskedelmi partnere.

A nyugati diktatúrák migrációval és neomarxista ideológiák erőszakos
terjesztésével destabilizálják a Valódi Európai Értékeket Valló Országok
Közösségét.Magyarország és Lengyelország elleni tudatos támadásról hozott nyilvánosságra információkat a spanyol sajtó
MEDIAWORKS HÍRCENTRUM2022.01.28. 12:18
Nyilvánosságra hozta a spanyol sajtó az Európai Parlament egyik volt képviselőjének magánbeszélgetéseit. Ezekből kiderült, hogy a brüsszeli liberálisok tudatos támadást indítottak Magyarország és Lengyelország ellen. A szóban forgó politikus, Carolina Punset szavai annak a politikai formációnak a szennyesét teregették ki, amelyhez most a Momentum is tartozik.
A Carolina Punset véleményét idéző, összefoglaló cikkből egyértelműen kiderül, hogy a Donáth Annát, Cseh Katalinékat is a soraiban tudó Renew Europe tudatosan támadja Magyarországot és Lengyelországot, mégpedig azért, mert ez semmilyen politikai kockázattal nem jár a formáció számára. Ezt leginkább a szólásszabadság ügyén mutatta be a cikk szerint Punset. A volt EP-képviselő szerint a szólásszabadság elleni legkomolyabb fenyegetést Európában a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni iszlamista terrortámadás jelentette.

Politikai értelemben nagyon nehéz szót emelni, hiszen Európában sok muzulmán él, és felmerül a politikai korrektség problémája


– fogalmazott egyszer a volt spanyol EP-képviselő, de arról is beszélt: „Amikor Brüsszelben élsz, egy muszlimok által birtokolt városban élsz. Rengeteg nő visel fejkendőt. Problémáid lehetnek abból Brüsszelben, ha határozottan felszólalsz ebben a témában.

Ezzel szemben, ha az EP képviselői Magyarországot vagy Lengyelországot kritizálják, abból nem származhat gondjuk. Sem politikai értelemben, sem pedig úgy, hogy emiatt tüntetnének ellenük.

Félelem Brüsszelben

Punset egy alkalommal még világosabban mutatta be a helyzetet. Szerinte ahhoz, hogy azt mondhassuk, az európai parlamenti képviselők valóban a szólásszabadság mellett tették le a voksukat, arra lenne szükség, hogy elítéljék az erőszakos támadásokat, amelyeket tanárok és újságírók ellen követnek el. Ezt azonban nem teszik meg, mert félnek és visszariadnak a megfélemlítéstől, a bojkottal való fenyegetéstől.

Ez a liba a fidesz választási győzelmééért dogozik. Még-még EU-s baszogatást az áprilisi választás előtt. Nem többet! Sokat!

Egy volt spanyol EP-képviselő magánbeszélgetései, amelyek leleplezik a Magyarország és Lengyelország elleni EU-üldözést

Miért Magyarország és Lengyelország van a legszigorúbb brüsszeli vizsgálatnak alávetve, míg a többi európai ország "szabadbérlettel" rendelkezik?

Az eredeti írás itt érhető el.
https://www.periodistadigital...

Kösz, és - BÚÉK, még belefér.
Legyen így jövőre is, akkor is az Orbán-kormány elleni aljasságokon lépjünk tovább...

Mi van Donáth kacsa. Kampányolunk, kampányolunk? Jó ha tudod, ezzel a hajánál fogva előrángatott hazudozással csak még ellenszenvesebbé teszed magad minden józan magyar polgár szemében.

Szórakoztató olvasni ezeket az ügynököket.......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés