Márki-Zay úgy buzdított voksturizmusra Londonban, hogy itthon ellene szólalt fel

2022. január 27. 13:09
A baloldali miniszterelnök-jelölt úgy buzdít a billegő körzetekbe történő átjelentkezésre, hogy bő két hónappal ezelőtt ő és a baloldali pártok pont emiatt fordultak az Alkotmánybírósághoz.

Mint arról mi is beszámoltunk, szerdán Londonban járt Márki-Zay Péter, ahol ott élő magyarokkal találkozott. Márki-Zay Péter az eseményen arra kérte a lakcímmel nem rendelkező magyarokat, hogy ha tehetik, jelentkezzenek be egy-egy billegő körzetbe, ezt a 444 is hangsúlyozta tudósításukban, mint írták, „voksturizmusra buzdított Londonban Márki-Zay”.

Érdekesség, hogy alig két hónappal ezelőtt Márki-Zay Péter, valamint az összefogott baloldal még teljesen ellentétes álláspontot képviselt. Akkor a pártelnökök a miniszterelnök-jelölttel együtt az Alkotmánybírósághoz fordultak a „voksturizmusra lehetőséget adó törvénymódosítás” miatt, közleményük szerint többek között azért, mert „a törvénymódosítás annak is megnyitja az utat, hogy a jövő évi választást megelőzően országon belül a »billegő«, kétesélyes egyéni választókerületekbe jelentkezzenek át Magyarországon élő választópolgárok”.

Nyitókép: Ficsor Márton

 

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Politikusbűnöző.

Szavazhatnak. Pont úgy, mint határon túl honfitársaink. Persze, ha van magyarországi lakcímük, akkor nem, na de ennyi erővel a többi 10 millió is szavathatna levélben.

Aki mínuszolt, az ugye tisztában van vele, hogy a Moslék miniszterelnökjelöltje konkrétan tömeges BŰNCSELEKMÉNY elkövetésére hívta fel a híveit?

Lehet aztán tovább sivalkodni a jogállamért...

Ennyi.

(Az már ugye messzebb visz, hogy sok NAGYPOFÁJÚ, pl. a facebookon Magyarországot gyalázó kitántorgó azért tartja meg a magyar lakcímét, hogy pl. ha BÁRMI EGÉSZSÉGÜGYI BAJA VAN, akkor az agyonszapult Magyarország agyonszapult egészségügyében gyógyíttassa magát, és ne az otthonául választott mennyei édenkertben...)

Van benne igazság. Ugyanakkor a levélszavazás rendszere sokkal több teret enged a csalásnak, mint a személyes szavazás. Ezért érdemes valóban csak olyen esetekeben engedni, amikor nem lehet másként. A határon túliak esetében azért sem lehet nyilvános szavazóhelyiségeket nyitni, mert több országban is tiltják/üldözik a kettős államplogárságukat.

Itt a lakcíme (miközben baromira nem lakik itt), fizet havi 7800 forintot (nulla), majd rohan Magyarországra megműttetni meg gyógyíttatni magát.
De szerintem még a 7800 forint bélkül is csinálják.

Nem hegyezném ki a UK-re, ez egy elterjedt gyakorlat a Nyugat-Europába kitántorgoknál.

Ha már egy cigány embert kellene miniszterelnökként indítani, ami teljesen normális, hiszen nem a bőrszín, a származás dönti el az alkalmasságot, nem kellene azt a cigány honfitársaink választására bízni? Annyi értékes, felkészült, felelősen gondolkodó cigány honfitársunk van, akit az itt élők, hazájukat el nem hagyók közül lenne jó kiválasztani.

Szellemi fogyatékos.

A baloldali miniszterelnök-jelölt úgy buzdít a billegő körzetekbe történő átjelentkezésre, hogy bő két hónappal ezelőtt ő és a baloldali pártok pont emiatt fordultak az Alkotmánybírósághoz.
Azaz szájából az emésztőcsatorna kivezető nyílását csinálja meg.

Konzervatív zsidóként, hányok a primitív MZP-től, az őt menedzselő balliberális zsidóktól, öngyilkosság amit művelnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés