Orbán Viktor is megemlékezett a holokausztról

2022. január 27. 9:40
Ma van az auschwitzi koncentrációs tábor felszabadításának évfordulója.

Ma van a Holokauszt Nemzetközi Emléknapja. Az emléknap  az ENSZ 2005-ös határozata óta a legnagyobb második világháborús megsemmisítő tábor, az auschwitzi koncentrációs tábor felszabadításának évfordulója. A 77 éve történt eseményekről Orbán Viktor is megemlékezett Facebook-oldalán.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magyarország a náci korszakban az egész világon egyedülálló módon védte saját - menekült szlovák, lengyel - zsidó állampolgárait.
Ami miatt elmaradt az ország kiléptetése a háborúból, mivel a zsidóság létbiztonsága a német megszállástól függött, ami kilépés esetén azonnal bekövetkezik.
Mindezért, a megmentett több száz ezer zsidó emberért Magyarországot a béketárgyalásokon újból brutális-embertelen módon megbüntették a győztes szövetségesek, akik semmit nem tettek a zsidókat fogságban tartó koncentrációs táborok felszámolásáért, ellenkezőleg, a szövetségeseket irányító háttérerő parancsára mindent megtettek, hogy a táborokhoz vezető vasútvonalakat egyetlen bombatalálat ne érje a háború teljes 5 évében.
Ami nem csoda, a terv, a Holokausztipar megteremtése már húsz évvel korábban megszületett: hatmillió kelet-európai zsidó fog - valójában KELL!!! - meghalni.
Erre épül a Wstreet világkifosztási ideológia, innen van, hogy vannak a BÍRÁLHATATLANOK, akik bármit megtehetnek, mert: ZSIDÓK, akiknek őseit a fehér keresztények ki akarták irtani.
Ami a németek precíz munkamániáját ismerve, ha valóban ezt akarják, kizárt, hogy ne valósították volna meg, lett volna, volt rá idejük.
Tehát: minden vádaskodás, amelyet zsidó alapítványok hirdetnek - EGZAKT ADATOK HÍJÁN, a zsidó hegemónia, reprezentáció fenntartása érdekében -
gyalázat, legfőképpen az ártatlan európai, valóban kivégzett, meggyilkolt zsidó áldozatok emlékének meggyalázása.
A zsidóságát mentő Magyarországot gyalázni a legaljasabb, ami az emberi történelemben valaha megtörtént.

Az, hogy mi tulajdonképpen a holokauszt, a mai napig nincs érthető, egyszerű módon leírva.
A z európai zsidóságra zúdított embertelenség, az elhurcolás, a táborokba zárás, az emberi méltóság teljes semmibe vétele, az éhhalál tudatos előidézése közöttük, ezek bizonyosan beletartoznának a holokauszt lényegébe, mint ahogy bele is tartoznak a népirtásba bizonyosan.
Megrendül minden tisztességes ember minden terrorral kapcsolatban, és itt, mivel egy teljes népcsoport kiirtódása volt a cél, ez a történelemben, bár nem ismeretlen, de a XX. századi körülmények között brutális.
Hogy miért nem világos mégis, mi a holokauszt?
Azért, mert az oda vezető útról nem esik szó, ez egy fekete lyuk.
Márpedig, legyen bármely borzalom, ok nélkül nincs okozat.
Tehát, amíg nem ismertek az - akár teljességgel aljas mozgatórugók - addig a holokausztról beszélhetünk, csak nem tudjuk pontosan: miről is beszélünk.
Azonban annyi bizonyos, az európai elhurcolt zsidóság döntő többsége, nagyon-nagyon magas arányban: SEMMIKÉPP NEM SZOLGÁLT RÁ ARRA, AMIT VELE TETTEK, ezért ők valóban olyan áldozatok, akiket az Isten - odaát - biztosan nem hagy magukra.

Norman Finkelstein: A holokauszt ipar
és
Jew - Old Newspaper Says SIX MILLION JEWS Died in 1915-1938 Before Holocaust
1 videó3 megtekintésUtolsó frissítés: 2017. ápr. 14.

https://www.youtube.com/watch?..
Old Newspaper Read's Six million Jews Died in 1915 1938 Before Hitler was in power

És a megsemmisítés módja a vágyott hazába küldés vagyonelkobzás nélkül. Még vasfüggöny se volt. Aknazár se.

A Transfer (átutalási) Egyezményt, három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztínába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezeket a vagyonokat később megkapták a Palesztinába való átutalásuk által, mint német export.

The Haavara Agreement (Hebrew: הסכם העברה Translated: "transfer agreement") was signed on 25 August 1933 after three months of talks by the Zionist Federation of Germany, the Anglo-Palestine Bank (under the directive of the Jewish Agency) and the economic authorities of Nazi Germany. The agreement was designed to help facilitate the emigration of German Jews to Palestine. While it helped Jews emigrate, it forced them to give up most of their possessions to Germany before departing. Those assets could later be obtained by transferring them to Palestine as German export goods.[1][2]

Nem hiszem, hogy ostobaság:
ha valakit elmozdítok az életfeltételeiből, az első számú kötelesség a táplálékának a biztosítása.
Itt ez sem történt meg, tehát akkor mi tudatos, ha ez nem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés