Ehhez a Nyugathoz? (2.)

2022. január 27. 19:03

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Se vallási identitás, se nemzeti identitás, se nemi identitás. Remek.

„Ahol meg- és letagadják a születési nemek primátusát (sőt, lassan puszta létezését!), vagyis meg- és letagadják az isteni és a természeti rendet, helyette pedig hetvenkettő (72), de lehet, hogy már százkettő (102) nemi identitás létezését delirálják, ahol ennek az elmebajnak tanítására egyetemi tanszékeket alapítanak, ahol kisiskolásoknak, sőt óvodásoknak a fejébe kezdik el beleverni ezt az elmebajt, ott bizony a nemi identitás felszámolása folyik. Se vallási identitás, se nemzeti identitás, se nemi identitás. Remek.

És erre, a minden identitásától megfosztott tömegre eresztenek rá egy olyan tömeget, amely vallási identitásában kikezdhetetlen, egyenesen bigott, nemzeti identitása is rendben van, s bigott vallási identitásából következően a nemi identitása is ép és normális. Na? Vajon melyik tömeg fogja asszimilálni a másikat?

Igaz: valaha bizony a Nyugathoz akartunk tartozni. Itt ücsörögve, az egykori fal rosszabbik oldalán, odavágytunk. A fényességes, gazdag, rendezett, boldog és szabad Nyugatra. Ez akkor volt, amikor Szabó Tímea mai elvtársai még a szovjeteket ajnározták, Moszkva parancsaira árulták a hazájukat, ’56-ot ellenforradalomnak gyalázták – de hát minek soroljam?, ismerős ez mindnyájunknak.

Mi akkor alapítottuk a Fideszt, hogy véget vessünk annak, és a Nyugathoz tartozhassunk végre. S hogy mi lett aztán a Nyugatból? Ez. Ami van.”

Fotó: MTI/EPA/EFE/Ángel Medina G.

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 138 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ilyent egy-két ávós nő művelt foglyaival. Tőlük tanultad?

A csökött liberális agyaddal hozzá sem tudsz szólni ahhoz, amit leír, kitör belőled a bunkó proli. Ez a ti szokásotok, gyáva szarok vagytok a vitához, mert nincs épkézláb érvetek, csak a diktatúrában bíztok, mint egykor a nácik és bolsevikok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés