A baloldal ipari szintre emelte a választók sértegetését

2022. január 27. 13:30

Dömötör Csaba
Index
Márki-Zay kommunikációs felvigyázókat kapott, de úgy nézem, ők sem bírnak vele. Interjú.

Izgatottan várja mostanában a vasárnap estéket?

Gondolom, Márki-Zay Péter videómaratonjai miatt kérdezi, általában nem nézem őket élőben. Nem kell őket élőben nézni ahhoz, hogy elég hamar megtudjam, éppen kiket nevezett ostobának. A közösségi médiát órákon belül ellepik a felháborodásból született kommentek.

Csak azért kérdeztem, mert Márki-Zay Péter szerint százak dolgoznak azon a Fidesz megbízásából, hogy kiragadjanak egy-egy mondatot a videókból, amiket az elmúlt években feltöltött az internetre.

Gondolom, azért csinálják ezeket a videókat, hogy minél többen nézzék őket. Valamennyien meg is nézik, és utána elmondják róla a véleményüket. Ha trágyával etetett gombához hasonlít milliókat, akkor ez a vélemény lesújtó lesz. És ehhez nem kellenek munkatársak százai, de még csak tíz ember sem. Elég egyetlen miniszterelnök-jelölt, aki sületlenségeket beszél, ráadásul előre kitervelt módon. Nem csoda, hogy kommunikációs felvigyázókat kapott, de úgy nézem, ők sem bírnak vele.

Önök csak a kellemetlen mondatokat idézik a beszédekből.

Kérdezhetném azt, hogy vannak másfajták is? Ha van olyan hely az országban, ahol a legmagasabb az egy négyzetméterre jutó sértegetések, súlyos mondatok és elutasított politikai elképzelések száma, akkor az az a hely, ahol Márki-Zay Péter éppen tartózkodik.

Aki alacsony rezsit szeretne, fűtsön kevesebbet. ha drágállja a benzint, használja másokkal közösen az autóját, és ha egyetért a kormánypártokkal abban, hogy nem kellene erőltetni a bevándorlást, akkor sötétben tartott gomba. aki ilyeneket mond, ne csodálkozzon, ha ennek érzelemmel teli visszhangja lesz. még az ellenzéki szavazók között is.

A baloldal szeretetpolitikát ígért, végül az elmúlt évtizedek legsúlyosabb érzéketlenségi futama lett belőle. És még nem látni, hol a vége.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés