Amikor a vizesnyolcas Fekete-Győr szerint Lázár János „elsunyulja” a dolgokat...

2022. január 26. 15:14

Rákay Philip
Facebook
Persze, elektromos rollerek réme!

„Persze, elektromos rollerek réme! Elsunyulja. Lázár Jánost éppen erről ismeri az ország. Afféle sunyulós típus, aki mindig nagyot ugrik a megoldandó feladatok elől, persze. Csak szólok: te még a csattogó lepkét tologattad magad előtt, azt gondolván, hogy az majd áramot termel, amikor Lázár már az országgyűlésben képviselte a Dél-Alföldön élők érdekeit.

Ha nem tévedsz el térkép nélkül a Budapest tábla után, egyszer látogass majd el a választókerületébe, vagy épp a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságba, hogy saját - kifejezően okos - szemeiddel is láthasd, mekkora fejlesztések történtek arrafelé az elmúlt időszakban. Hódmezővásárhelyt pedig csak azért nem emelem ki, mert Márki-Zay nevű fogalmatlan elvtársad áldásos tevékenységével csak pusztítani volt képes az évtizedekig példásan fejlődő, csodás várost.

Úgy »lopta szét« Lázár a saját választókerületét, hogy egyedülálló villamosvonatot álmodott és valósított meg Szeged és Hódmezővásárhely között, hogy a makói hatalmas beruházásokról, vagy épp a falusi tornacsarnokok, iskola- és óvoda felújítások soráról ne is beszéljünk...

Igazi semmirekellő, virtigli felforgató vagy, Fekete-Győr András! Ez a nagy büdös helyzet...”

Nyitókép: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés