Kamuügy után a valódi ügyekkel foglalkozzunk!

2022. január 26. 16:42

Karácsony Gergely
Facebook
Nem hagyjuk, hogy az ilyen Schadl-félék rátegyék a kezüket a főváros értékeire.

„Döntött a Fővárosi Közgyűlés: vizsgálóbizottságot állítunk fel, hogy utánajárjunk hogyan juthatott Schadl György áron alul több értékes 5. és 7. kerületi ingatlanhoz.

Múlt héten kezdeményeztem az ellenzéki pártok fővárosi frakcióvezetőinél, hogy a közgyűlés elé terjesszük, álljon fel egy fővárosi vizsgálóbizottság. Ideje, hogy a kamu Városháza ügy után a valódi ügyekkel foglalkozzunk, még akkor is, ha ez a fideszes képviselőknek és polgármestereknek nem tetszik.

Kezdeményeztem ma továbbá, hogy a Főváros éljen elővásárlási jogával, hogy megmenthessük azokat az ingatlanokat, amelyeket az 5. kerület még nem adott oda bagóért valamelyik havernak. Megmentjük a belvárost a végrehajtói maffiától, nem hagyjuk, hogy az ilyen Schadl-félék rátegyék a kezüket a főváros értékeire.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az "ilyen Schadl-féléket", Schadl györgyöt az a Végrehajtó kamara választotta elnökének, akik téged a Városháza ellopására oda küldtek.
Schadl György anyja Gyurcsány Ferenc titkárnője volt, még 2010 előtt, Schadlt 2011-ben választották meg, nyilvánvalóan az Orbán-kormány lejáratására, Brüsszel bábáskodásával.
Brüsszel ugyanis senkit nem enged a bíróság közelébe, aki számára nem megfelelő, ez benne van az EU-szerződésben, itt van megkötve Orbán Viktor keze, amivel szemben, egyelőre vesztésre állunk, de nem a légyegesben.

1. http://viszavzsodor.blogspot.c..
2018. április 21., szombat
Végrehajtó maffia az ügyészség.

Végrehajtó maffia az ügyészség.

Ami a HírTV-ből kimaradt, VI. rész - így gyűrte maga alá a végrehajtó maffia az ügyészséget
Oknyomozásunk során egy újabb fejezethez érkeztünk a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara körüli visszásságok feltárásában. Ez a történet legalább annyira gyomorforgató lesz, mint az eddigiek, és talán túl sok újdonságot nem is fog tartalmazni a témában kicsit jártas olvasó számára.

2. http://www.privatkopo.info/Web..
Schadl Györgyöt és nagy barátját, Tóth Dénest, az akkori Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara fegyelmi vizsgálóját korábban kényszerítés bűntettével vádolta az ügyészség. Egy egyetemi oktatót úgymond megkocsikáztattak (értsd: fizikai erőszak kilátásba helyezésével megfenyegettek)...A bíróság végül bizonyítottság hiányában felmentette őket, ami azt jelenti, hogy történt bűncselekmény, azt feltehetően ők is követték el, de a „haveri” bíróság ezt nem találta kellően bizonyítottnak.
Első fokon Tóth Dénes volt iskolatársa, Szobotka Helga ítélkezett - kicsit sem összeférhetetlen módon…

Schadlt a Végrehajtó kamara választotta elnökének, akik Karácsonyt a Városháza ellopására oda küldték.
Ez a jó link.
http://www.privatkopo.info/Web..
http://viszavzsodor.blogspot.c..

Gelgely a testnedveit tartsa magában. Furcsa, hogy egy héten belül mind a kettőt emlegette.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés