A szocialista párti Bangóné Borbély Ildikó évek óta nyíltan kampányol a Fidesz mellett

2022. január 25. 10:49

Puzsér Róbert
Facebook
Módszere az, hogy hülyének tetteti magát.

„A szocialista párti Bangóné Borbély Ildikó évek óta nyíltan kampányol a Fidesz mellett. Módszere az, hogy hülyének tetteti magát, s látszólag meggondolatlanul mindig azt adja elő, ami Orbán Viktornak épp a legjobb. Amikor a kormányzati kommunikáció lépést téveszt, Bangóné gyorsan szállítja a segítséget, és tévéműsorban patkányozza le a Fidesz szavazóit, hogy Kocsis Máté máris sajtótájékoztatón utasítsa vissza a jobboldali magyarok elleni gyűlöletkeltést. Amikor pár nappal a 2018-as választás előtt egy fideszes sajtószolga azt tudakolja tőle, hogy ha pártja nyeri a választást, lebontják-e a határkerítést, Bangóné megkéri a kérdezőt, hogy erről inkább a választás másnapján érdeklődjön, s a kormánymédia máris hirdetést gyárt a leleplező pillanatból, hogy szerteszét kürtölje: az ellenzék migránsok tömeges befogadására kér hatalmat a magyaroktól. Mindez simán belefért a Magyar Szocialista Pártnak és a teljes ellenzéknek, de az elfogadhatatlan, hogy Bangóné mégsem végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán.

Folyamatosan hülyét csinálni a teljes ellenzékből ér – diplomát hazudni nem ér. Őszintén nem tudom, hogy valóban ezért zárul-e le a kriptofideszes némber politikusi karrierje, de ellenzéki magyarok aligha kaphatnak jobb hírt ennél. Úgy tűnik, a Tóth Csabák és Bangónék képezte szennyvíz végre lecsorog a csatornába. Felkészül Ungár Péter?”

***

Visszatérő elem a diplomabotrány a baloldalon

A baloldalon egyébként nem Bangóné Borbély Ildikó botránya ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban közgazdásznak hazudta magát.

Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nyelvvizsga hiányában nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és a Corvinuson sem oktathatott volna. Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a Párbeszéd Magyarországért (PM) honlapján, hogy Karácsonynak PhD-ja van.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azta... ez konkrétan már a SZTÁLINI logika.
Nem rossz elvtársak (ugye olyan fogalmilag nen lehet), hanem szabotőrök meg amerikai imperialista ügynökök...

Ha mindenki, aki hülye, fideszes lenne, akkor az ellenzék nem létezne. Te is fideszes vagy Robi, hiszen láthatóan hülye vagy.

Puzsérnak nem szükséges hülyének tettetnie magát.

Neked meg aztán végképp nem szükséges, te már bizonyítottál.
Ha a szaros alsódat a 2024-es USA-választásokig megállás nélkül sikálnád, gőzzel fertőtlenítenéd, akkor is csak egy
szaros gatyás senki maradsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés