Gulyás Gergely: Maradhat-e képviselőjelölt Hajnal Miklós?

2022. január 24. 7:57
A miniszter szerint a Bangóné-botrány után kettős mércével mérnek a baloldalon.

Szabad-e a Momentumnak, amit tilos az MSZP-nek? Maradhat-e képviselőjelölt Hajnal Miklós? – tette fel a kérdést hivatalos Facebok-oldalán Gulyás Gergely. A miniszter szerint az MSZP aligha tehetett mást, mint hogy botránya után kizárta, képviselőjelölti megbízatását visszavonta és a képviselőségről való azonnali lemondásra szólította fel egy politikusát, Bangóné Borbély Ildikót.

„Mert mi is történt? Bangóné Borbély Ildikó azt állította magáról, hogy diplomás, hogy van felsőfokú végzettsége, noha a valóságban nincsen. Az ellenzék Hajnal Miklós (Momentum) személyében egy olyan baloldali politikust indít eddigi választókerületemben, aki korábban több alkalommal is azt állította magáról, hogy diplomás közgazdász, noha nincs felsőfokú végzettsége. A momentumos politikus be is ismerte, hogy nem végzett semmilyen egyetemet” – olvasható a bejegyzésben.

Nem mondja meg a Momentum, Bangóné sorsára küldi-e Hajnal Miklóst. Az MSZP-s Bangónéhoz hasonlóan Hajnal Miklós is diploma nélkül nevezte magát közgazdásznak. Bővebben...

Kettős mérce a baloldalon

Gyulyás Gergely szerint a nap kérdései közé tartozik, hogy mindenkire ugyanazok a szabályok érvényesek-e a baloldalon, és van-e kettős mérce az ellenzékben? 

„Ha egy baloldali politikust leléptetnek, mert alaptalanul közgazdásznak mondta magát, maradhat-e képviselőjelölt egy másik baloldali politikus, a momentumos Hajnal Miklós? És vajon foglalkozik-e e kérdéssel a magát annyira objektívnek és professzionálisnak feltüntető RTL, ATV, 24.hu, Index, HVG, Telex, 444 és a többi kritikus szerkesztőség?” – tette fel a kérdéseket a miniszter.

Nyitókép:  Földházi Árpád

 

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnos teljesen mindegy, ezek egy lóra is leszavaznának a Zorbán ellenében...

Íme, a ballib kvitesszenciája.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés