Karácsony Gergely belezavarodott a népszavazással kapcsolatos dátumokba

2022. január 22. 19:13
A főpolgármestert nem érdekli a Political Capital állásfoglalása sem, szerinte meg lehetne tartani a népszavazást április 3-án.

Karácsony Gergelyt az ATV Egyenes beszéd című műsorában kérdezték az egyesült baloldal népszavazási kezdeményezéséről. A műsorban szembesítették a főpolgármestert korábbi nyilatkozatával, miszerint „január közepére biztosan meglesznek az aláírások”, a január 6-i adásban a műsorvezető kérdésére elmondta, hogy ez „nagyjából január 15-e”. Megemlítették az adásban azt is, hogy Barabás Richárd, Karácsony párttársa is január 10-ét mondott, ehhez képest az aláírásokat január 21-én adták le.

A főpolgármester ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott:

Biztos, hogy nem mondtam dátumot, mert amikor beszélgettünk, én már tudtam, hogy ezen a pénteken fogjuk leadni”

Karácsony Gergely egyébként kitért a Political Capital nyilatkozatára is, mint mondta, nem olvasta az elemzést, de hozzátette: „olyan jogász kollégákkal konzultálunk, akik alapján nyugodtan állítom, hogy ezt a népszavazást ki lehet írni [április 3-án - a szerk.]”.

Nyitókép: atv.hu

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ellenzék mindent kimagyarázna-átértelmezne ami a politikai gyengeségéről tanúskodik. Képtelenek elviselni, hogy már az aláírások összegyűjtésének pillanatában kiderült, hogy teljesen felesleges volt minden küszködésük. Kontárok! Folyamatosan kiderül, hogy alkalmatlanok az ország vezetésére. Ezért áprilisban ne szavazz rájuk!

Micsoda pitiáner kis szar alak. Elképesztő.

Fegyőr szerint még április 2-án lesz a választás.
Semmi nem sikerül nekik:-)

Igazad van:-) ebbe is belezavarodhat:-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés