Márki-Zay! Nem akadtak még össze a hátadon a zsinórok?

2022. január 17. 9:38

Bayer Zsolt
Facebook
Esti bábjátékunk: Simon és Márki-Zay.

„Ma esti bábjátékunk, íme! Egy Gyurcsány által kiképzett, természetesen, teljesen független Simon, és a Márki-Zay, akit úgy rángat a baloldali elit, ahogy azt nem szégyelli. Ennél világosabban nem is lehetne ezt látni: a kirakatember egy ócska báb, eddig is tudtuk, de már a látszatra sem adnak a szemlőhegyi villalakók. Márki-Zay! Nem akadtak még össze a hátadon a zsinórok?!”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 105 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igazán nincs állaspontom a vitáról, egy szimpla showműsor. Aki ez alapján választ, az inkább ne is szavazzon.
De tekintve, hogy ti, balliberálsok, mennyire akarjátok, nyilván népszerűség-javulást vártok tőle. Ezért amellett vagyok, hogy ne legyen!

2006 után?
Minek?
Amikor ugyanaz az izé tör hatalomra megint, amelyik a napot is lehazudta szemrebbenés nélkül? És amire aztán büszke referenciaként hivatkoznak a moslékosok? (Leragadva persze a "Gyurcsány lemosta/megalázta/megsemmisítette Orbánt" típusú orbáfób lila ködnél, odáig már nem eljutva, hogy ez a performansz mínusz négy évet jelentett az országnak, majd egy kétharmados fideszes győzelmet 2010-ben... a lényeg, hogy akkor, egyetlen napig a választás estéjén triumfáltak, na...)

Vitriolos, lényeglátó, találó!

De itt nincs miről vitatkozni.
Igen, helyesen említette itt valaki: ha egy olyan jelölt lenne, aki nem fasisztázza, diktátorozza szakmányban Orbánt és kormányát, akivel abban a MINIMUMBAN egy lapon lehet lenni, hogy nem lehet szétverni az alkotmányos kereteket, hogy nem lehet feles többségű alkotmányozást és kétharmados jogalkotást ígérni, hogy nem lehet Orbán és minden fideszes képviselő statáriális bebörtönzését ígérni stb. stb. - na akkor lehetne helye VITÁNAK.

Még egyszer:

Nincs ilyen, hogy
- egyrészt ez egy FASISZTA KORMÁNY, egy DIKTATÚRA, amit feles többséggel rendszerváltásilag szét kell verni, illegitimnek tekintve a 12 éves működését, bebörtönözve az összes fideszes képviselőt stb. stb. stb.
- másrészt meg előtte TÉVÉVITÁZGASSUNK.

Ilyen nincs.

1. Ez egy fórum, ahol általános a tegeződés nemtől, kortól függetlenül. Ezt tekinti a többség normálisnak, még olyan nagy emberek is, mint pl. Stefka István. Az a fajta modorosság, amely kikéri magának a tegeződést, itt nagyon nem helyénvaló. Vagy alkalmazkodunk ehhez, vagy nem írogatunk ide.

Láttál már Bayer mellett így vigyorgó baby-sittert?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés