Lehet-e versenyezni Orbán Viktorral?

2022. január 17. 10:48

Németh Péter
Hírklikk
A Fidesz – a kormány – gátlás nélkül lop el kampány-mondatokat, szlogeneket másoktól.

„A miniszterelnök, aki köztudottan távol áll az internet világától, feltehetően tanácsadóit követve, egyre sűrűbben használja a Facebookot. Megfigyeléseim szerint a közösségi oldalán szinte kizárólag jó híreket közöl – már amennyiben a hírek valóban jónak minősíthetőek. Többnyire a nagyon elfoglalt miniszterelnök képét közvetíti, éppen kormányülésről szalad a kamera elé, vagy éppen az íróasztala mögül szólítja meg az embereket, felgyűrt ingujjal.

Rendben van, ezek megszokott technikák a politika világában, az elnökök, kormányfők kénytelenek élni ezekkel a módszerekkel, kampányfőnökeik megkövetelik tőlük.

Az azonban már sajátos magyar módszernek tekinthető – demokráciákban mindenképpen –, hogy az ország első számú vezetője csak a jó hírek bejelentésére szakosodik, de még ez is megbocsátható. Minek húzzon magára olyan dolgokat, amelyeket ugyan – nyilvánvalóan – ő dönt el, de a bejelentést másra bízza. Bár ez sincs teljesen így: az Orbán-kormánynál nincsenek rossz hírek, minden a mi érdekünkben és a javunkra történik, ami pedig rossz, az mind az ellenzékhez, a baloldalhoz köthető. A baloldal akar megszorításokat, kerítést bontani, migránsokat betelepíteni, az oltások ellen fellépni, rezsit és adót emelni – egyszóval az ellenzék akar mindent felperzselni, ami jót tett velünk ez a rendszer.”

Kép forrása: MTI/Soós Lajos

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem csalódtam benned, Petyka.
"A Fidesz – a kormány – gátlás nélkül lop el kampány-mondatokat, szlogeneket másoktól."
Jól megszívattál bennünket megint, szokás szerint, sémi algoritmus szerint:
Minden szavad, minden betű egy felsorolás, Orbán eme - már megint - lopásairól.
Ettől megkímélhettél volna minket, azóta csak zokogunk, hogy ilyen pontos idézeteket összegyűjtöttél, ez egy újabb hatalmas tőrdöfés az agyunkba...
Úgy hogy most egy brutális megrendülési szünetet tartok, ha nem haragszol, Petyka...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés