Orbán Viktort tényleg nem érdekli Magyarország sorsa

2022. január 17. 15:27

Donáth Anna
Facebook
Egy lépést sem hajlandóak hátrálni a magyar jogállam és demokrácia leépítése útján.

„Orbán Viktort tényleg nem érdekli Magyarország sorsa: a hatalma megtartása érdekében hajlandó minden EU-s pénzt feláldozni. Nehéz ugyanis máshogy értelmezni azt, hogy most épp több ezer milliárd forint uniós támogatást áldoz fel csak azért, mert nem hajlandó még a legalapvetőbb korrupcióellenes garanciákat sem bevezetni.

Pedig nem kérnek sokat: csak biztosítani kellene, hogy az uniós források legalább most az egyszer ne Tiborcznál, Mészárosnál és társaiknál kössenek ki. De nekik ez túl nagy ár – egy lépést sem hajlandóak hátrálni a magyar jogállam és demokrácia leépítése útján. Hiszen mindjárt választások, és szükségük lesz minden antidemokratikus trükkre, minden választási csalásra, minden ellopható forintra és euróra. És úgy tűnik, az a pénz nekik már nem is igazi pénz, amit nem tudnak strómanoknak átjátszani és kampányra költeni.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nagyapád elvtársai által megölteket felélesztetted mán?

Én azt hittem, már régen nincsen jogállam. Erre kiderül, hogy bőven van még mit leépíteni:-)
Apuka és Botmixer jól vannak? Fegyőrt tényleg Anna Puccsolta meg?
Sikerült elszámolni az 500 millióval?

Azt sem tudod, hogy mi az a jogállam, mint kiderült.
Mészáros, Tiborc, lopás. Ebből áll a sormintád.

Donáth kacsa, támaszkodj a Cseh Katalinok, Kóka Jánosok, Bige Lászlók eseteire, ha már ekkorát akarsz hazudni!

Ha igaz lenne amit Donáth Anna a hatalmas korrupcióról összehord , akkor ha most nagy lenne a korrupció, akkor jelentősen csökkentett adóék mellett, hogyan lehetne egyensúlyban tartani a költségvetést, hogyan lehetne megfelelni a maastrichti hiánycél kritériumnak, ami az elvtársaknak sohasem sikerült?

A világ bármelyik országában megvan annak az elvi, és ezért törvényben előre szabályozott lehetősége, hogy a választások valamilyen elháríthatatlan ok miatt nem tarthatók meg. Ezzel semmi újat nem mondtál.

Nem kapunk pénzt, mert Orbánt választottuk, és nem is fogunk kapni, ha megint őt választjuk. Ez a dolog lényege.

Ezt kéne kimondani a sunyi EU bürokrácia részéről, nem pedig sunyin hivatkozni arra a jogállamra, arra a demokráciára, amit ők sem tartanak be, vagy korrupcióra hivatkozni, amikor az EU maga egy korrupt szervezet, csak ők ezt lobbi tevékenységnek hívják.

Fiatal nő a vélemény buborékjában, fogalma sincs arról, végtelenül primitív mondókája alapján, h. Orbánt és a NER-t szabad választásokon, háromszor emelte a kormányzásba a szavazók több, mint fele.

Nagy a színvonal esés Bozóky Évától Donáth Annáig. Talán mégsem kellett volna Donáth Lászlónak az evangélikus lelkészség mellett MSZP politikusként is szerepelni. Talán jobb lett volna az egyháznak lépni, még az elején és kizárni a kettős szerepvállalást. Most már mindegy, de látni kell az "eredményt".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés