A dadus és a babysitter

2022. január 17. 16:45

Bohár Dániel
888.hu
Mennyire lehet komolyan venni egy olyan embert, akit már egy pillanatra sem mernek magára hagyni?

„Úgy kezdődött az egész, hogy Márki-Zay Péter folyamatosan, minden nyilvános megszólalása alkalmával döbbenetes kijelentéseket tett. Pontosabban ismertette a programját, amely a rezsicsökkentés eltörléséből, a fizetős egészségügyből, a migráció támogatásából és a különféle társadalmi csoportok elleni gyűlöletkeltésből áll.

Egy idő után Gyurcsány felismerte, hogy ez sok. Nagyon sok. Emiatt Márki-Zay mellé tette Simon Andrást, az ATV független-objektív munkatársát. A babysitter aztán segítségképpen kapott egy dadust is Péterfi Judit személyében, így már ketten kellett volna megállítaniuk a Márki-Zay kommunikációs lavinát.

Péterfi bemutatkozása nem sikerült túl jól, hiszen az egész hazai sajtó előtt égette le magát és Márki-Zay Pétert, amikor belemondta a kamerákba, hogy a kapitány sajnos semmilyen kérdésre nem válaszolhat. Aztán ezután még gyorsan meg is ráncigálta a riportereket. Szóval teljes káosz volt.

Egy héttel később ismét nyilvános programjai voltak Márki-Zaynak és Péterfi hozta a formáját, teljesen amatőr módszerekkel próbált lekoptatni minket, újságírókat. Nyilván nulla sikerrel. A kapitány pedig csak mondta. Például elmesélte azt is, hogy minden nap szokott »ostobázni« és leginkább az ostobákat nevezi ostobának, ők azok, akik általában nem értenek vele egyet. Szóval vélhetően elég sok emberről van szó.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

márkizay, - a magát nagy kereszténynek kikiáltó - nem ismeri Jézus tanítását.

"Aki embertársát ostobának nevezi, állítsák a nagytanács elé." Mt 5,22

Én szeretném tudni: van a Parlamentben pelenkázó szoba egyáltalán?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés