Karácsony: Szarok rá, hogy mi van a városházi hangfelvételeken

2022. január 17. 21:31

Karácsonyt nem érdeklik a hangfelvételek.

2022. január 17. 21:31
null

Karácsony Gergely a hétfői vizsgálóbizottsági ülésen kifejtette a véleményét az egész Városháza-ügy alapját nyújtó hangfelvételekről. Kovács Péter, a vizsgálóbizottság fideszes elnöke a bizottság ülése közben visszakérdezett a jelenlegi főpolgármesternek: „Tehát ön azt állítja, hogy ezek a felvételek nem valósak?”

„Én azt állítom, hogy szarok rá, hogy mi van ezeken a hangfelvételeken elnök úr, ugyanis emberek beszélgetnek egymás között”

– fejtette ki véleményét plasztikusan Karácsony.

Bizottsági elnök: Karácsony Gergely a legjobb védekezés a támadás módszerét alkalmazta a vizsgálóbizottságon – Almási B. Csaba tudósítása
A főpolgármester azt mondta, nem idióta, ezért tudja, hogy a Fidesz áll a háttérben, és orosz titkosszolgálati módszereket vél felfedezni, ugyanakkor elismeri, hogy a vagyonkezelő vezetője hibázott. Bővebben is érdekel...

A főpolgármester azt mondta, nem idióta, ezért tudja, hogy a Fidesz áll a háttérben, és orosz titkosszolgálati módszereket vél felfedezni, ugyanakkor elismeri, hogy a vagyonkezelő vezetője hibázott.

Nyitókép: Facebook 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 284 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. január 19. 11:05
Tudjuk, hogy szarsz rá. Most már azt is tudjuk, hogy ezt az osztalékos rendszert használták az elődeitek, a marxista-szocialisták is még az átkosban. Ezt a technikát alkalmaztátok, hogy a teljes magyar társadalom egy éves munkájának gyümölcsét átlagolva minden harmadik évben egy az egyben ugyanezzel a jutalékos rendszerrel kiszivattyúztátok külkereskedelmi cégek leányvállalatain keresztül (dr. Borvendég Zsuzsanna: Az Impexek kora; A hálózat pénze). A nemzetgazdasági hiányt a Magyar Népköztársaság, majd a Magyarország Köztársasága állta, az évtizedek alatt már hitelből. A jutalékon jól megszedtétek magatokat, Ti, a pártelit és a technokrata pártelit. Sikeresen átmentettétek magatokat és némi CIA-segítséggel 1994-ben tovább raboltatok 2010-ig. Az 1980-as évektől 2010-ig minimum 243 milliárd dollárt toltatok ki az idegen tőkéseknek. Hogy a privatizációról ne is beszéljünk. Ezt mondják a brit pénzügyi cégek. Tudjuk. Most már tudjuk, hogy ezért nem juthattak egyről a kettőre a nagyszüleim, a szüleim és én sem. A keservesen előállított nemzeti vagyont lőréért elherdáltátok és a szabadkőműves banda visszacsorgatott nektek a haszonból. Abból a haszonból, amiből az ország jobban élhetett volna, fejlődhetett volna. MOCSKOS NEMZETÁRULÓ BANDA. TUDJUK. SOHA. SOHA TÖBBÉ NEOLIBCSI/NEOFOXIMAXIS KORMÁNYT!
gonterl
2022. január 19. 10:21
A hangfelvételeknek, a fényképeknek, a kimondott szavaknak, a szerződéseknek, az esküvéseknek stb. már nem hihetünk, a tényleges történések értékelése egyéni, ezért döntéseink, legalább nekünk jók.
rókabácsi
2022. január 18. 17:24
a faszbukker címet visszavonom! mostantól szarokbukk a neved!
N.N.
2022. január 18. 11:16
Azért tanulhanánk a baloldaltól, hogyan kell (kellett volna) kezelni egy-egy botrányt. Borkai, Szájer ügy: "nem ismerjük fel"! Völner ügy: "szarok rá, mi van a felvételeken". Ők ennyivel simán megússzák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik