Gréczy Zsolt lett a kultúráért felelős politikus a baloldalon

2022. január 13. 19:27
Márki-Zay Péter a Demokratikus Koalíció politikusát, Gréczy Zsoltot bízta meg a kultúra területének képviseletével kampányában.

„Legyen a kultúra mindannyiunké!” – írta ki Márki-Zay Péter Facebook-oldalára ahhoz a videóhoz, melyben Gréczy Zsoltot a Demokratikus Koalíció korábbi szóvivőjét nevezte meg a kultúra területéért felelős politikusnak. 

Gréczy Zsolt szerint a kormány kulturharcot hirdetett, és 11 év alatt megszállta a kultúra területét. Videójában megfogadta, hogy „kiszabadítja a kultúrát a Fidesz fogságából”. 

Gréczy Zsoltról 2019 decemberében meglehetősen pikáns felvételek láttak napvilágot. A Vadhajtások nevű blog közölte először azokat a képeket, melyek kapcsán Gréczy Zsolt később zaklatási botrányba keveredett. A képeket és a mellékelt levelet egy ismeretlen email címről küldték el több magyar szerkesztőségnek, és rövid idő alatt vírusként terjedtek el az interneten. A képeket szétküldő levélíró szerint Gréczy Zsolt zaklatta őt. A képviselő azt mondta, hogy nem igaz a vád, és ő lett a Fidesz új célpontja, ám a botrányt követően – egészen mostanáig – háttérbe vonult a politika élvonalából. 

Fotó: Facebook  

Összesen 254 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

:-))))))))))))))))

Mindketten erről híresültek el. Sárosdi is és Greczi is.

MSZMP-MSZP-DK lejtmenet a kultúra területén.......Aczél forog a sírjába, Hiller hány a sarokban......

De ennek van egy áttételes üzenete.......az ellenzék elengedte áprilist, a bohócok vigyék el a vereséget. Képzeljünk el egy értelmiségit, őszintén, vállalná, hogy Ő legyen a kulturális arca az ellenzéknek, hogy lejárassák? Inkább a műterem, a az íróasztal, a színpad. Onnan van tovább.....

Adj néhány nap gondolkodási időt......kocsmáznom kell Lipóciában, le kell ülnöm, színész , dramaturg, filmes, filosz, irodalmár barátaimmal, meg kell őket győznöm, hogy a zsidó kultúrán kívül is van kultúra. ha nem jelentkezem, nem sikerült a misszióm......

Elempések, momentumosok, és főleg NAGYPOFÁJÚ JOBBIKOSOK (meg perszr nagypofájú "ellenzékváltó" MZP-rajongók): EZT AKARTÁTOK?!?!?
DE TÉNYLEG?

Gréczy volt már államtitkár Gyurcsány kormányában. Tehát jól illik Márki-Zay hiteltelen és már lebőgött emberekből álló stábjába.

nem lecsapni......látod, gondolkodók minden oldalon vannak.

DK-s , goj nyuggerként miért szólsz bele a kultúrába? neked nem osztunk kártyát Lipóciában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés