Tovább dagad a botrány Gréczy körül

2019. december 19. 13:06

Újabb fotók láttak napvilágot.

2019. december 19. 13:06

A Vadhajtások újabb képeket közölt Gréczy Zsolt DK-s képviselő állítólagos zaklatási botrányával kapcsolatban. A képeket és a mellékelt levelet egy ismeretlen email címről küldték el több magyar szerkesztőségnek. A levélíró szerint Gréczy zaklatta őt. A képviselő azt mondja, nem igaz a vád, és ő lett a Fidesz új célpontja.

Miután hétfőn a képek első köre megjelent, Gréczy Zsolt az Indexnek arról beszélt, „aljas rágalom, szemenszedett hazugság minden állítás”, és ezt be is fogja bizonyítani, büntetőfeljelentést tesz.

Összesen 437 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bajerzsóty
2019. december 20. 19:57
Hàt jem hittem hogy a Bayer meg a Grèczy Zsoltikat közös képen fogom làtni...Bayert tajtékozni a Grèczy markàban...hàt különös a belpolitika..
syphax
2019. december 20. 17:58
És ugyan ki állapitja meg azt, továbbá ki nyiltkoztatJa ki azt--és milyen alapon, hogy a két dolog ne lenne "ugyanaz?" Nyilván az, akinek ÉRDEKÉBEN ÁLL(!) "ezt" mondani, az azt fogja valóban mondani, hogy a két eset nem ugyanaz. Akinek meg "az" áll érdekében az azt mondja NAGYONIS UGYANAZ a két eset, sőt! Borkai esete enyhébb, nert ő csak egy szimpla vidéki polgi vót'--aki ráadásul még az első adandó alkalommal le is dobbantott...., Gréczy meg országos potentát a legnagyobb ellenzéki pártban, tehát a Gréczy esete sokkal súlyosabb!!! Hisz' Gréczy a helyén maradva a füle botját se mozgatja!
syphax
2019. december 20. 14:39
Gréczy SAJTÓNYILVÁNOS FASZVERÉSE...megengedett. Borkainak meg HORVÁTBA köllött menni némi "hancúrozáséé'..."--drága pénééé Hol itt az igasság???
syphax
2019. december 20. 14:19
1.) Ha Gérczy Zsolt KAMERÁK ELŐTT, KÖZNYILVÁNOSSÁGOSAN --A NET-EN(!)-- VERI A FASZÁT, AZ MAGÁNÜGY.... 2.) HA BORKAI ZSOLT KUTYAPÓZBAN UGYANCSAK BEKAMERÁZVA MEGBASZIK EGY KÚRVÁT, AZ MEG KÖZÜGY!? EZT A KETTŐSSÉGET NEM ÉRTEM. MAGYARÁZZA MEG NEKEM VALAMELYIK ITTENI BALLIBES NAGYOKOS!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!