Velem senki ne próbálja elhitetni, hogy Soros György maga a patás ördög

2022. január 12. 7:24

Vásárhelyi Mária
Facebook
Aki kizárólag segíteni próbálta az ország demokratizálódását és felemelkedését.

„Velem senki ne próbálja elhitetni, hogy az a kormány, amely képes volt elhitetni a lakosság többségével,

  • hogy 1.200 menekült befogadása romba döntené az országot,
  •  hogy Soros György, aki kizárólag segíteni próbálta az ország demokratizálódását és felemelkedését és a rászorulók életének jobbá tételét, maga a patás ördög, aki az ország vesztét akarja,
  • hogy az EU, amely évente annyi támogatást nyújtott az országnak, amennyiből a II. világháború után újjáépítették Európát, tönkre akarja tenni az országot,

szóval senki ne próbálja velem elhitetni, hogy ez a kormány, ezzel az agyakat átmosó propaganda gépezettel, nem tudta volna elhitetni saját híveivel, hogy oltakozni fancy, trendi és szexy. El tudta volna hitetni, ha akarta volna. De nem akarta mert ez még annyit sem ért meg nekik, mint például az Elqurtuk c. rémfilm propagálása.

Mert ez nem hozott volna számukra politikai hasznot és ebből lopni sem lehetett. Ez »csak« megmentette volna néhány tízezer magyar ember életét, akiknek nem kellett volna meghalniuk, ha megkapják a megfelelő felvilágosítást és a kormány megpróbálja meggyőzni őket, hogy oltakozni fancy, trendy és szexy.

Ha így történt volna, akkor Magyarországon nem haltak voltak meg háromszor-négyszer annyian covidban, mint más országokban és a családok számára nem jelentett volna anyagi összeomlást a tesztelés és a védekezés. Amikor még csak naponta néhány ember halt meg a fertőzésben, akkor Orbán Viktor azt mondta, hogy a védekezés eredményességét a halottak számában mérjük és én ezzel egyetértek. Így most kijelenthetjük, hogy a védekezés katasztrofális és ezért egy közepes nagyságú város lakosságát kitevő ember életével fizetett eddig ez az ország.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A filantróp jótevő, aki vagyonát nem spekulációval (azaz meglévő, megtermelt javak mástól magához húzásával), hanem értékteremtéssel szerezte.

Velem senki ne próbálja meg elhitetni, hogy Orbán maga a patás
ördög, még akkor se, ha időnként stilisztikai okokból annak hívom.

:-)

Maga vallja be:
„Valamifajta istennek képzeltem magam” – írta Soros György magáról. „Igazság szerint már gyerekkorom óta voltak bennem erős messiás elképzelések, amikről tudtam, hogy kordában kell tartani, máskülönben bajba sodornak engem.
(Los Angeles Times, 2004. október 4.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés