81 kemény, dolgos nap múlva

2022. január 12. 15:31

Cseh Katalin
Facebook
Olyan Magyarországot építünk fel, ahol a miniszterelnök nem a Türk Tanácsban érzi otthon magát.

„Évek óta várunk erre a pillanatra. Tegnap hivatalossá vált, amit eddig is sejtettünk, április 3-án lesznek országgyűlési választások. Ha csak a Momentum történetére gondolok vissza, akkor is fel tudok sorolni rengeteg nagy megmérettetést és kihívást, de ekkora feladat előtt még nem álltunk, mint most. De tudom, hogy együtt sikerülni fog: az egységes ellenzékkel és veletek, a változást akarók tömegével.

Együtt véget vetünk a hatalmaskodók megosztásra épülő uralmának. Mi nem azt fogjuk nézni, mi az, ami szétválaszt bennünket, hanem azt, ami összeköt.

Közösen egy olyan Magyarországot fogunk felépíteni, ami ismét nyugat felé fordul kelet helyett, ahol a miniszterelnök nem a Türk Tanács tagjai között érzi otthon magát, hanem az európai tárgyalóasztaloknál, ahol a kormány nem az EU gyengítésén dolgozik, hanem azon, hogy közösségünk egyre erősebb legyen.

Tudom, velem együtt ti is számoljátok a napokat. Április 3-ig 81 nap van hátra – 81, kemény, dolgos nap. De tudom, hogy megéri, mert a végén sikerülni fog, és Magyarország mindannyiunké lesz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

81 keménydrogos nap múlva

Mármint 81 nap, amikor gátlástalanul hazudoztok, fenyegetőztök és irigykedtek. Nektek ugyanis ez a komoly munka?!

Ez az új csodafegyver, mint ami annak idején az Orbán-hordó volt? Megint elolvastak valami aktivista könyvet, mint amilyen Alinskyé meg azé a szerb fickóé volt, aztán most választásokig minden nap más vágja a centit?
Ezek tényleg olyanok, mint a hülye madám a kupiban, aki nem tudja, hogy nem a bútorokat kell lecserélni, hanem a ribancokat - amíg nem tudnák Orbánnál, Vargánál (mindkettőnél), Matolcsynál, Szíjjártónál, Navracsicsnál tehetségesebb embert kiállítani, amíg a baloldal krémje Gyurcsányt és a miniszterelnök-jelölt-jelölteket jelenti, addig nem a kampányukat kellene csiszolgatni.

Amennyiben a választók hatalomhoz juttatják ezeket megássák az ország sírját.
Ennyire nem lehet buta a szavazók többsége.

Tolvaj milliárdos lettél, nem elég, mit akarsz még lopni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés