Kamu kampány

2022. január 11. 15:51

Sneider Tamás
Facebook
A baloldali ellenzéknek esze ágában sincs megnyerni ezt a választást.

„A tegnapi napon Gattyán György felajánlotta az együttműködését a baloldali ellenzéknek. Öt pontban írta le, miről tárgyalna azért cserébe, hogy együtt váltsák le Orbán Viktort. Talán írnom se kell, mert aki eddig nem tudta, az is sejtheti, hogy mint mindenre, azonnal jött az elutasítás a baloldal és Márki-Zay részéről. Bár csak egyetlen ponttal nem tudnak egyetérteni, de nincs tárgyalás, nincs egyezkedés. Én már sokszor, sokféleképpen tettem rá célzást, sőt kommentben többször le is írtam, hogy a baloldali ellenzéknek esze ágában sincs megnyerni ezt a választást. A legtöbbje tisztában van a valós helyzettel, közvélemény-kutatások adataival, és nem ennek megváltoztatására törekszik, hanem az egzisztenciális helyzetének fenntartására. Kevesen voltunk azok, akik nem az egzisztenciánkat tettük az első helyre, hanem a morális értékeinket.

Az ország hatodik leggazdagabb emberének a közeledési szándékát kerek-perec elutasítani politikailag és gazdaságilag is öngyilkosság, hiszen hiába sorakozik fel nyilvánosan Orbán Viktorral szemben egyre több nagytőkés és milliárdos a baloldal mellett, egy valódi, és nem kamu kampányban nagyon is szükség lenne Gattyán György erejére, támogatására. Azzal pedig, ha önállóan indul, és új szavazókat von be a választásba, értelemszerűen nehezíteni fogja a baloldal helyzetét.

Lassan már csak a legszűkebb baloldali fanatikus tábor hiszi el, hogy Gyurcsány Ferenc ezt a választást meg akarja nyerni. Nem, ő csak a legnagyobb ellenzéki frakció vezetője címet szeretné elérni 2022-ben. Ezért folyik most a küzdelem, nem többért.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ingyenpipát mindenkinek! - Juhász Péter
Ingyenpiát mindenkinek! - Szanyi Tibor

Ez betűről betűre igaz.

A világ leszbikus paradicsomát szeretnéd itt megvalósítani?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés