Karácsony és Gyurcsány embere amerikai milliárdosok nyaralóhelyén vett ingatlant

2022. január 11. 9:22
Mártha olyan helyen vásárolt ingatlant, ami az A-listás celebek és befolyásos politikusok kedvelt nyaralóhelye. Többek között van itt háza Nicole Kidman színésznőnek, a milliárdos Robin Cooknak és Rick Scott republikánus szenátornak is.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Karácsony Gergely bizalmasa, Mártha Imre jachton és luxusszállodában űzi a home office-t, amelyről több fotó is nyilvánosságra került. December végén a Metropol ráadásul újabb bizonyítékokat is nyilvánosságra hozott a fővárosi közműcégek csúcsvezetőjének meghökkentő vagyonáról, ekkor már egy kétmilliárdot érő villáról, és százmilliós luxusautóról is szó esett.

A Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. csúcsvezetője amerikai milliárdosok nyaralóhelyén vett ingatlant

„Újabb meghökkentő információ birtokába jutott a Metropol Mártha Imre, a fővárosi közművezér hétköznapi ésszel már szinte beláthatatlan vagyonáról”adta hírül a portál kedden. Mint a Metropol fogalmaz: „iratokat, tulajdoni lapokat juttattak el a szerkesztőségbe arról, hogy

az amerikai milliárdosok egyik felkapott méregdrága nyaralóhelyén, Floridában, Naples városában vett magának luxusingatlant a fővárosi közművek vezetője”.

Hozzáteszik: Mártha Imre nem is akármilyen környéken vásárolt ingatlant. Mint a Metropol fogalmaz: „az óceánparti Naples a szupergazdagok, az A-listás celebek és befolyásos politikusok kedvelt nyaralóhelye. Többek között van itt háza Nicole Kidman ausztrál-amerikai színésznőnek, a milliárdos amerikai író-sztárorvos Robin Cooknak és Rick Scott republikánus szenátornak is”.

A Metropol szerkesztőségébe eljuttatott dokumentum (lenti kép) szerint Mártha fővárosi kinevezésével szinte egy időben, 2019 karácsonya előtt közvetlenül (Mártha kinevezéséről Karácsony Gergely 2019. december 28-án posztolt közösségi oldalán) vásárolt ingatlant.

Fotó: Metropol.hu

A közművezér floridai jogosítvánnyal igazolta magát

A Metropol szerint „sokat elárul az is, hogy a közművezér nem a magyar útlevelével, hanem a floridai jogosítványával igazolta magát” (lenti kép a kapcsolódó dokumentumról):

Fotó: Metropol.hu

***

Kapcsolódó

Mártha Imre: Nem esik rosszul, hogy Gyurcsány-fiókának neveznek

A BKM csúcsvezetője a napokban a HVG-nek adott nagyinterjút, amelyben szóba került a baloldalhoz és Gyurcsány Ferenchez való viszonya is. Arra a kérdésre, hogy mennyire tartja magát Gyurcsány-fiókának, a BKM vezére kifejtette: azt gondolom, ez egy Gyurcsány miniszterelnök úr ellen már évtizede alkalmazott karaktergyilkosságból ered.

Azt gondolhatja talán a kormánymédia, hogy pejoratív dolog bárkit e karaktergyilkolt körhöz sorolni. Szerintem nem az, és a magyarok egy jelentős körében sem az. Ez nekem egyáltalán nem esik rosszul.” Erről ide kattintva olvashat bővebben.


Gyurcsány Mártha Imréről: „Tisztességes, felkészült, okos ember. Hazafi”

„Tisztességes, felkészült okos ember. Hazafi. Gazdag ember. Nagyon” – írta Mártha Imre vagyoni helyzetéről Gyurcsány. Erről bővebben itt írtunk bővebben.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés