Beverte támadója fejét a fóti ügyeletes orvos

2022. január 10. 16:38
Rátámadtak az ügyeletes orvosra szombaton Fóton. A férfi ütötte, a nő hátulról rugdosta az orvost – írta meg a Bors.

Péntek éjjel kereste meg egy házaspár telefonon az ügyeletes orvost azzal az igénnyel, hogy gyógyszerfelírással állítsa be a feleség vérnyomását. Az orvos közölte, hogy ez az eljárás több alkalmas, így háziorvosi feladat. Ezek után a férj szombat reggel ismét jelentkezett.

„A házaspár nő tagja először elkezdte gyalázni a rendszert, mondván, az orvosok mind gyáva férgek, mert félnek a Covidtól, ráadásul azt hisszük, hogy nekünk mindent szabad, én pedig vele szemben megsértettem az orvosi eskümet. Megkértem, hogy a súlyos állítását támassza alá, mire közölte, hogy megtagadtam tőle az ellátást. Ezután hirtelen kitalálta, hogy nem is a vérnyomásával van baj, mert ő éppen köhög. Azt gondolta, hogy ettől megijedek a koronavírus miatt, de én nem szoktam megijedni. Megjegyeztem, hogy csak annyi megaláztatást kívánok neki az életben, amennyi engem szokott érni a rendelőben. Ezt a mondatot sértésnek vette és elkezdett ordítani, miközben a férje még csak csendben ült. Kértem, hogy fejezze be a hangoskodást, de a nő csak annál jobban ordibált. Amikor megindult felém, én is felálltam, majd a nő nekilökött a szekrénynek. Persze védekeztem, és a támadót ellöktem magamtól” – mesélte a Borsnak Dr. Lestár Ferenc.

Rájöttem, hogy egyedül vagyok kettővel szemben. Ilyen helyzetben az ember arra törekszik, hogy kikerüljön a csapdából. Az volt a benyomásom, hogy ha nem teszek semmit, az ember péppé fog verni. 

Dulakodás alakult ki, és visszaütöttem. A férfival szemtől szemben bokszoltam, a bútorok pedig átrendeződtek. A nő kihasználta, hogy a figyelmemet a férje lefoglalja, és elkezdett hátulról rugdosni. Áttörtem rajtuk, kiszaladtam a nyílt térbe, hogy legalább legyenek szemtanúk. Ők jöttek utánam, de én becsuktam az épület ajtaját. Próbálták kinyomni, de nem tudták, mert erősebb voltam a férfinél. Egyikük ekkor berúgta az üveget. Arrébb álltam, mire a férfi ismét követett, majd újra megsorozta a fejemet. Persze megint visszaadtam. Újabb szájkarate alakult ki, és közölték, hogy ők ketten vannak és majd hamis tanúzással rám verik az ügyet, és egyébként is szólnak a fiaiknak, akik majd agyonvernek engem” – részletezte a történteket az orvos a Borsnak beismerve, hogy a következő percekben a férfit elgáncsolta. 

„A férj koponyasérülést szenvedett, ezért kórházba szállították. A konkrét diagnózist nem ismerem, de biztos vagyok benne, hogy csak zúzódásról van szó. Ellenem nem indult büntetőeljárás, tanúként hallgattak ki, de hétfőn meg kell jelennem az igazgatómnál. Benne van a pakliban, hogy kirúgnak” – zárta a történetet az orvos, aki azt is hozzátette: nem ez volt az első eset, hogy rátámadtak munka közben. 

Fotó: Metropol, Knap Zoltán.

 

Összesen 232 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Így van, azt kellene csinálni, mindenkit, aki hivatalos személyre támad, minimum letöltendőre kellene ítélni. Az mégiscsak nevetséges, hogy rendszeresen lehet arról olvasni, hogy a rendőr nem mer visszaütni, hát hogy tudna így megvédeni bárkit, ha önmagát sem tudja megvédeni?

Az rasszizmus, ha egy cigánylakta település ingatlanárai lényegesen
alatta vannak a cigányok nem lakta települések ingatlanárainak?

Ez a legdurvább a történetben: "Ellenem nem indult büntetőeljárás, tanúként hallgattak ki, de hétfőn meg kell jelennem az igazgatómnál. Benne van a pakliban, hogy kirúgnak"

Az orvost büntetnék azért, mert egy bizonyíthatatlan helyzetben valószínűleg megvédte magát? Akkor már inkább az igazgató nem biztosított a számára biztonságos munkahelyet mondjuk pánikgombbal, kivonuló biztonsági személyzettel. De még most sem késő ezeket megcsinálni, de legalább bekamerázni a rendelőt.

Egy gumikalapács.
Annak nincsenek mellékhatásai és azonnal szívódik.

Höhöhö, de hülye vagy. A termőföld ár az egyik kutatási területem,
Megnyugtatlak, hogy azon is erősen látszik, aminek látszania kell.
Nem kicsit, nagyon.

Nem lennénk kevesen. Családi pótlék emelés, európai minimálbér, alapjövedelem? Ide? Ennek a társaságnak? Erre fel? Jobb iskola kéne, igen, iskolaőrökkel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés