Végre, végre! Végre itt vagy, derék kormánypárti hülye, jer kebelemre!

2022. január 10. 21:44

Hont András
Facebook
Tényleg annyira untam már a túloldali szerencsétlenek szerencsétlenkedéseit.

„Végre, végre! Végre itt vagy derék kormánypárti hülye, jer kebelemre! Tényleg annyira untam már a túloldali szerencsétlenek szerencsétlenkedéseit. Na, de most írt Bognár Zsolt. Ahogy a titulust olvashatjuk: a Madách Színház színművésze, bár a nagyérdemű inkább a Barátok közt egyik párepizódos mellékszereplőjeként és az egykori Rock Színház tagjaként őrzi emlékezetében a jeles konzervatív férfiút. (A kép jobboldalán, igen, ő az).

Azt, hogy mit írt, azt nem teljesen értem, de ez így szokott lenni. Ez volt már a helyzet Kulkával vagy Karsai Györggyel, a volt SzFE volt tanárával, akkor se lehetett kihámozni a lényeget, csak hogy a néhai Kerényi Imre buzizását dicsőítette, vagy Szakács Árpád kultúrharcost és társasházkezelőt magasztalta (akinek a kegyvesztetté válását követően az elismerő sorokat nem árt majd törölni). Azt sem vágom, hogy miként kerülök a fölsorolásba, amelyik tartalmazza egy nyugdíjas ombudsman, egy jogi egyetemi oktató, egy szociálpszichológus meg egy volt politikus nevét (ők bizonyára roppant szomorúak lesznek, hogy nem kapnak Pulitzert).

Szóval, zavaros és kusza az egész, ám ha már újságírás, továbbá tények és valóság, úgy jegyezzünk föl egy újságírói módszerekkel néhány perc alatt kideríthető tényt. Bognár Zsolt nevű színművésze a Madách Színháznak nincs. Játszott az Operaház fantomjában egy Bognár Zsolt nevű szabadúszó (kikiáltó, emlékeim szerint kb. másfél perc, de lehet, hogy nincs annyi), azonban nagyjából két éve már erre sem került sor. Ej, ej, tényleg hová süllyed ez az újságírás, még a végén leleplezi az önfényező hazugságokat.”

Az eredeti írás

Bognár Zsolt: A hír, a tudósítás befolyásoló erő
„Így fundamentumod, újságírás barátom, csak a tény és a valóság, de hisz ezt te is tudod.” Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

András!

Szokatlan és szar dolog szembemenni a valósággal......pedig szoknod kell hozzá. vannak nálad okosabb emberek is, nem kevesen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés