Német küldetéstudat

2022. január 6. 16:00

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
1975 tavaszán megkezdte működését a Vörös Hadsereg Frakció terrorszervezet második generációja.

„Idén kilencvenkilenc (99) éve, hogy megalakult Hitler kormánya (1933 január 30-án nevezték ki birodalmi kancellárrá). Koalíciós kormány volt kezdetben, amelynek az NSDAP-n kívül a Német Nemzeti Néppárt is tagja volt.

A történelem aztán sok nevet örökre belevésett a kollektív tudatunkba abból a kormányból, illetve az 1933 után létezett és egészen a háború végéig fennálló kormányokból.

Így például ki ne ismerné magának a kormányfőnek (kancellárnak), Adolf Hitlernek a nevét?

Aztán ott van Joachim von Ribbentrop, birodalmi külügyminiszter, aki szovjet kollégájával, Vjacseszlav Mihajlovics Molotovval együtt nevet ad a Hitler – Sztálin paktumnak, amelyet azonban mégsem lehet nevén nevezni, mert akkor még inkább kilógna a lóláb, vagyis a két rendszer egylényegűsége. Apró érdekesség: e paktum alapján osztják fel maguk között Lengyelországot, s támadja hátba Sztálin kelet felől az élet-halál harcot vívó lengyeleket. 

Majd az NKVD hóhérai a katyni erdőben 25-30 ezer lengyel tisztet, egyetemistát, értelmiségit, hazafit lőnek bele tömegsírokba, s amikor a londoni emigráns lengyel kormány ezt jelzi Churchillnek, ő ennyit mond a lengyeleknek: fogják be a szájukat, csak nem képzelik, hogy ilyen semmiség miatt kiugrasztják Sztálint a Hitler elleni koalícióból...

Ezt nevezzük a Nyugat felsőbbrendűségének.

Aztán a nürnbergi perben a szovjet főügyész még feláll, és ujját vádlón előre nyújtva ráolvassa a német vádlottakra a katyni mészárlást. Az angol, a francia meg az amerikai ügyészek pedig a cipőjük orrát nézegetik közben – s a lengyelek, akik mindvégig a jó oldalon harcoltak, megkapják jutalmul azt, amit mi büntetésből: negyven év kommunista (rém)uralmat és szovjet befolyást.”

Nyitókép: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Érdekesen gondolkodsz.
A zsidók kiirtásáról szóló ellenőrizetlen hírek miatt ugyan miért bombázták volna az auschwitzba vezető vasútvonalat az amik? Kellett az a bomba aztán Drezdát bombázni.

Na, kb. ez a gondolkodásod.

Te. nem a vonatokat kellett volna bombázniuk, hanem a vágányokat...
Úgy látom, hogy nem sokat tudsz te erről sem.

Bayer most leírja a napjainkat uraló nagy 68-as, liberális generáció életútját. Figyelj, mert úgy tűnik, fogalmad sincs arról, honnan indultak.

A cikk a német szélsőbalról szól, el kell olvasni az egészet. Ugyanis igyekeznek elfelejtetni velünk azt, ami nélkül a mai Németország nem érthető meg.

Hitler a Wall Street bábuja volt, akit a Wall Street juttatott hatalomra, és a Wall Street által mellé küldött Theo Morell drogozta hipnotizáltan hülyére 1939-től, hogy azt tegye, amire kitalálták.
A New York-i bankárok végigröhögték a teljes 2. világháborút:
Hitler ugyanis minden esetben kivétel nélkül azt tette, amivel a lehetőségek közül Németországnak a legnagyobb kárt okozhatta.
És az uzsorabankároknak a legnagyobb hasznot.
Megalapozta a Holokausztipar nevű egyoldalú kifosztóipart.

Természetesen az oroszok a számukra legszimpatikusabb módon interpretálják, ezen ne lepődjünk meg, így működik a történetírás.
Viszont a trianoni döntés bevallottan a wilsoni elvek ellenére történt, az amerikaiak ott is hagyták a konferenciát - kérdés, hogy népszavazás esetén hogy alakultak volna a Lengyel és a Magyar határok

Cigarettát, 40 évig, de az már elmúlt és azóta sok minden tisztázódott.
Ha utánajársz, te vagy bárki, ugyanezt találja, mert ez az egyetlen logikus megfejtés.

Ezerszázalékosan így volt.
Egy nép, amelynek nagy egói évszázadokon át komoly fenyítéseket, megszégyenítéseket kaptak - éppen hallatlan önzésük miatt! - abban a pillanatban, amikor a kapukon belülre kerültek - értsd: az államok irányítását érdekük szerint befolyásolhatták, mára alakíthatják - éppen a szenvedéseik miatt, olyan tervet dolgoztak ki, amellyel azóta is (1789) óta nem lépésekkel, hanem mérföldekkel gondolkoznak és konspirálnak - előre...

Természetesen a háborúk végén a győztesek diktálnak, viszont ettől függetlenül utólag érdemes tárgyilagosan értékelni az eseményeket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés