Gyöngyösi Márton levelét megírta, vörös könnyeivel Brüsszelt telesírta...

2022. január 5. 15:27

Volner János
Facebook
Ugye, milyen hosszú út vezetett – a szintén baromság – EU-s zászló égetéstől eddig?

„Gyöngyösi Márton, a kommunistává züllött Jobbik EP-képviselője, ezúttal Ara-Kovács Attilával, a DK EP-képviselőjével együtt indít petíciót az »úniós egység megőrzése érdekében.« Hogy nem szakad le az ég….

Azt már megszokhattuk, hogy a Jobbik folyamatosan a kommunista utódpárt Demokratikus Koalíció pincsikutyájaként viselkedik, hiszen a baloldali összefogás reális erőviszonyait felmérve Gyurcsányéktól remélik a segítséget arra nézve, hogy a következő parlamenti ciklusra talán még egy néhány fős Jobbik frakciót össze lehessen tákolni....

Gyöngyösi azonban még mindig képes magasabb fokozatra kapcsolni az elvtelenség dübörgő gépezetét. Olyan »Barna Nyelv Díjas« szöveget sikerült írni a »dicsőséges Európa Unió« egységéért aggódva, hogy az egykori Szovjet-Magyar Baráti Társaság még élő tagjai elsőbbségivel postázzák belépési szándékukat a Jobbikba, az SZDSZ-nyugdíjas Kuncze Gábor őszülő rozmár bajuszán pedig amerikai turisták által megcsodált természeti jelenségként csillognak a liberális világszellem fakasztotta könnycseppek.

Gyöngyösi, Ara-Kovács nevű DK-s kis barátjával együtt azon aggódik, hogy az USA – az oroszokkal való konfliktuskezelés részeként – bele fog egyezni a »két sebességes« Európa koncepciójába, mely természetesen a nyugati szélsőliberális erőpólus célrendszerével ellentétes érdek. Jól értjük: a Jobbik ma már azon aggódik, hogy Magyarország – más közép és kelet európai országokkal együtt – túl laza szálakkal kötődik a mingránsbetelepítést, LMBTQ-lobbit, nemzet–és életellenes szélső-liberalizmust érvényesítő brüsszeli fősodrathoz.

Ugye, milyen hosszú út vezetett – a szintén baromság – EU-s zászló égetéstől eddig? De nem baj, így legalább mindenki számára világos, mi várható, ha ez a hátborzongatóan nemzetellenes társaság, melynek immár a Jobbik is – kisebbrendűségi komplexusoktól sújtott, de szerves része – hatalomra kerülne.”

Fotó: Volner János Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"
Gyöngyösi Márton levelét megírta, vörös könnyeivel Brüsszelt telesírta...
"

Felröhögtem, amikor ezt olvastam. Teljesen jó. :D

Gyöngyösi írása felér azzal, amikor a komcsik hívták be segítségül a szovjet csapatokat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés