Németh Sándor: Tavasszal eldől, kinek a kezébe kerül Magyarország irányítása

2022. január 4. 13:14
A választás tétje a Hit Gyülekezete vezető lelkésze szerint az, hogy a globalisták kezébe kerül az államhatalom vagy megmarad azoknál, akik az itt élő polgárok javára és érdekében használják azt.

Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze újévi üzenetében beszélt többek között arról, mi lesz a 2022-es választás tétje.

Meg vagyok róla győződve, hogy a legnagyobb kérdés ma a magyarok számára az, vajon tavasszal kinek a kezébe kerül az állam irányítása?”

– fogalmazott.

A választás tétje Németh Sándor szerint az, hogy vagy „a globalisták hazai képviselői, aktivistái kezébe kerül az államhatalom – itt mind a három ágazatára gondolok – irányítása, és Magyarországon gyors fölzárkózás indul el a törvénytelen, természetellenes törvénykezésben, hogy utolérjék, fölzárkózzanak a nyugati világhoz? Vagy pedig az államhatalmat továbbra sem a globalisták érdekeire fogják felhasználni tavasztól, hanem az itteni állampolgárok javaira és érdekeire használják föl? Óriási különbség van a kettő között.” A lelkész ezt olyan súlyos kérdésnek nevezte, amilyen „talán nem is volt még a magyar történelemben”.

A teljes üzenetet meghallgathatja itt: 

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon tudnék örülni annak, ha lennének követői, így, ebben a stílusban. Arra várhatok, h. a legnagyobb magyarországi felekezet vezetői erre, így, rászánják magukat. A reformátusok és evangélikusok sem igen hiszem h. eddig elmerészkednének. Meglátjuk. Pedig a tét valóban sorsdöntő, azoknak is, akiket megszédített a "balos" média.

Érdekes, h. a két protestáns egyház vezetői nem látják világosan, milyen világ jönne az egyházaikra, ha Ripacs barátai és üzletfelei visszatérnének a hatalomba. Amellett vszg. elég sokáig tartana, mert ha ezek visszajönnének, itt szabad választás nagyon sokáig nem lesz. Leválthatatlanok lennének.

A MAZSIHISZ egy érdekes formáció, ők is olyanok, h. belülről kéne a kritikának jönnie, ahhoz, h. eredményes legyen, de nem jön. Jobb nem is gondolni rájuk, csak nehéz, néha úgy tűnik, ők nem a probléma része, hanem maga a probléma.

Sándor!

A lényeget mondtad ki. Minden gondolkodónak a Fideszre kell szavaznia, az értékekre, a megmaradásra.

Igen, s jöjjön Slomó is......a MAZSIHISZ a zsidóság árulója.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés