Perintfalvi „nem akar” pánikot kelteni: Tudni akarjuk az igazat Homonnay Gergely halálával kapcsolatban!

2022. január 3. 12:56
A feminista teológusnő „nem nyugszik, amíg választ nem kap” arra a kérdésre, hogy Homonnay Gergely halála „üzenet, vagy baleset” volt-e.

Mint arról mi is beszámoltunk, Homonnay Gergelyt holtan találták egy római klubban. A halálhírre Perintfalvi Rita is reagált közösségi oldalán, a teológusnő azt írta, „Gergely boldog volt és szerelmes, de nagyon félt, hogy bántani fogják”.

„Nem akar” pánikot kelteni

Perintfalvi ezt a gondolatot fűzte tovább egy újabb Facebook-bejegyzésben, amelyben egyúttal egy különös felhívást intézett a magyarországi ellenzéki politikusokhoz:

Tudni akarjuk az igazságot Homonnay Gergely halálával kapcsolatban!”

Leszögezi posztjában, hogy „nem akar” pánikot kelteni, sem állítani semmit, azonban hozzátette, hogy Homonnay „szinte minden nap arról beszélt, hogy mennyire fél Magyarországra jönni, hogy fenyegetések érik, hogy megfigyelik, követik a mozgását, tudják hol ül a repülőn, amikor hazautazik, várják a reptéren”.

Akkor ez most egy ÜZENET volt mindannyiunk számára, akik Homonnay Gergelyhez hasonlóan még mindig nyíltan elmerjük mondani a véleményünket ebben az országban vagy pedig egy szerencsétlen és tragikus BALESET?” – kérdezi bejegyzésében Perintfalvi. 

„Nevetséges magamutogatásból egyből rosszízű sejtetéseket megfogalmazni”

A fentebbi sejtetéssel kapcsolatban Hont András is kifejtette a hétfői nap folyamán az álláspontját: „akit két egyhuzamban végigtolt buli után egy rakat gyanús szer társaságában találnak meg egy külföldi fővárosban, azt nem az orbáni kivégzőosztagok intézték el Facebook-tevékenységet megtorlandó”.

Homonnay Gergely haláláról

Az eddigi sajtóinformációk szerint Homonnayra a római Via Pontremolin található Bananon nevű klubban találtak le. Az olasz La Repubblica hozzátette azt is: Homonnay holmija között a szekrényében egyelőre beazonosítatlan port és folyadékot is találtak. A rendőrség jelenleg is nyomoz, vizsgálják, hogy drogtúladagolás okozhatta-e a DK aktivistájának halálát, arra is keresik a választ, hogy az író kivel tölthette utolsó óráit.

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

 

Összesen 218 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megmondom az igazat Homonnayval kapcsolatban: Rómát látni és...
Az igazság ennyi, és nem több.

Az igazság ezer évek óta világos:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

A mandiner azért jobban képbe hozhatta volna az átlag olvasót arról a helyről, ahol mindez történt. A Bananon egy ismert meleg bár, honlapján félre nem érhető programokkal. Az eddig nyilvánosságra került információk szerint kábítószert fogyasztott, ezt találtak nála széles választékban. Túladagolás? lehet, ez náluk napi baleset.

Tor Vergata ma vélhetően közli a boncolási eredményt, s folyik a rendőrségi vizsgálat is. Mára ígérik a mobiltelefon hívások elemzését is.

A mandiner miért nem írja le, hogy Perintfalvi , Erzsike nevezetű meleg barátnőjével napokat töltött Karácsony előtt Rómában, az elhunyt társaságában.

nehogy már minden drogos buzi halálából ekkora ügyet csináljanak. S micsoda véletlen, hogy az Il Corriere della Sera már perintfalvi írását szemlézi...........világ buzijai egyesüljetek.......

Igazad van! Mi van, ha Perintfalvi keverte neki a porokat?

Attól tartok, h. nem kell sokáig várnod. Mindenesetre, minden pártfogójától megkérdezném, mit szól a kis szinte poszthumusz karácsonyi üzenetéhez?

Tudni akarja. De kitől?

Gusztustalan nőszemély ez a Perintfalvi.

Lehet, üzenet volt, hasonlóan a Szájer-ereszmutatványhoz, nem földi világból...
De mekkora a különbség a kettő között, az egyikben, a Szájerében VAN MORÁL, a másikban, a Homonnayéban csak az állati primitívség, ösztönélvezet-hajhászás...

Így igaz.
Szerencsétlen Homonnai halálát az ellenzék politikai célokra használja. Undorító!

Perintfalvi gyanússá vált, mint az utolsó ismert ember, akivel együtt volt.
Egyébként Perintfalvi az olasz rendőröknek tegye fel a kérdéseit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés