Holtan találták Homonnay Gergely politikai aktivistát Rómában

2022. január 3. 0:09

Deák Dániel
Facebook
A holttestet egy török fürdőben találták meg, a rendőrség kábítószernek minősülő anyagokat foglalt le.

„Holtan találták Homonnay Gergely politikai aktivistát Rómában. Az íróként is ismert férfi holttestét egy San Giovanni-ban található klubban fedezték fel, szilveszter után.

A roma.corriere.it azt írja a 46 éves férfi élettelen testét egy török fürdőben találták meg, a rendőrség pedig kábítószernek minősülő anyagokat foglalt le.

A római sajtó beszámolója szerint Homonnayra a klub vezetői találtak rá meztelenül, s bár azonnal segítséget kértek, a mentők már nem tudták újraéleszteni. A portál azt írja, a halálát valószínűleg szívleállás okozta.

Az orvosok egyékbként erőszakra utaló nyomokat nem találtak a holttesten, így az kizárható, hogy a férfi támadás áldozata lett, azonban a felmerülő kérdéseket a boncolás fogja tisztázni majd. Homonnay személyes tárgyai között viszont kábítószernek minősülő anyagok kerültek elő, amik nem kizárt, hogy összefüggésbe hozhatók a halálával. Mint írják, feltehetően kokaint és ghb-t találtak nála.

A Telex.hu azt írja: Homonnay Gergely a Demokratikus Koalíció aktivistájaként a 2018-as áprilisi választás után kapcsolódott be a politikába, az áprilisi tüntetések egyik főszervezője volt. 2021 szeptemberében Novák Katalinra tett becsületsértő kijelentése miatt jogerősen elítélték. Egy év próbaidőre bocsátották és a perköltségek megfizetésére kötelezték. Az utóbbi időben Rómában élt.

Isten nyugosztalja!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ördög - nagyon valószínű - mindannyiunkban létezik, az emberi természet része.
Van, akit leural, hogy Homonnayval mi történt, azt talán ő sem tudná megmondani, ha élne.
Ez az ördög egyik trükkje, gondolom, hogy hamis tükröt tart elénk, hogy ne lássunk tisztán, ez Homonnaynál egyértelműen megvolt.
Amikor az Isten által belénk ültetett lelkiismeretet bármely más gondolattal-szóval-cselekedetekkel elnyomjuk, esetleg felszámoljuk - ez a vég kezdete - akkor elvesztünk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés