Szilágyi Liliána: Öngyilkos akartam lenni

2022. január 2. 20:49
„Ahogyan jöttek az eredményeim, annál jobban tört meg, nyomott el és annál jobban kaptam a retorziókat" – nyilatkozta édesapjáról az úszónő.

„A bántalmazás egy olyan sokrétű részből áll, ami nehezen érthető, és aki nem élte át, az igazából nem is érti, ami teljesen normális és remélem, hogy sokan nem értik, merthogy nem élték át" – mondta  Szilágyi Liliána úszó, a Hír Tv Magánterület című műsorában. Ahogy az a napokban ismertté vált, az Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok úszó az Instagram-oldalán testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg az apját, Dr. Szilágyi Zoltán egykori olimpikont.

„2015 év végén öngyilkos akartam lenni. Elmentünk egy családi nyaralásra és azt éreztem, hogy nem tudom, egyszerűen nem látok kiutat. Az anyám nem volt jó állapotban, nem tudtunk egymásra támaszkodni, a húgomnak nem tudtam védelmet adni akkor már igazából annyira, amennyire szerettem volna, féltettem őt nagyon, hogy esetleg sérül a mi kapcsolatunk megfelelő kapcsolatunk hiányában, és hát az apám nagyon-nagyon elborult volt akkor már. Nálunk úgy működött ez, hogy ahogyan jöttek az eredményeim, annál jobban tört meg és nyomott el és annál jobban kaptam a retorziókat, ha esetleg nem azt csináltam, azt mozdultam, azt beszéltem, ahogyan ő azt elmondta nekem, hogy kell” – mondta el Szilágyi Liliána a műsorban.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 616 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én inkább csak meglepődtem. Azt tudtam róla, hogy egy velejéig gonosz gyűlöletgombóc, aki csak a nyomort terjeszti maga körül, de azt nem, hogy akkora barom, hogy valami drogtól hal meg.

Persze nem biztos, hogy drog okozta a halálát, de a hírek alapján esélyesnek tűnik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés