Novák Katalin sosem fogja tudni kifejezni a nemzeti egységet

2021. december 21. 12:46

Fekete-Győr András
Facebook
Meg kell mutatnunk, hogy a NER elitjével, a 133 gyáva emberrel szemben van egy másik világ is!

„A köztársasági elnök a magyar alkotmányos rend fontos szereplője, az Alaptörvény szerint a nemzeti egységet fejezi ki.

A Fidesz jelöltje, Novák Katalin sosem fogja tudni kifejezni a nemzeti egységet, sosem fogja megtestesíteni, hiszen kormánytól függetlenül, ő Orbán Viktor bábja lesz, ő mindent meg fog tenni, hogy a választási vereség után is megpróbálja átmenteni főnöke hatalmát.

Az ellenzéknek két dolgot kell tennie:

Mindenképpen közös alternatívát kell állítani a Fidesz jelöltjével szemben. Ha szimbolikusan is, de meg kell mutatnunk, hogy a NER elitjével, a 133 gyáva emberrel szemben van egy másik világ is! Ezt a világot a magyarok többsége fogja támogatni tavasszal!

A választások után, az új Országgyűlésben az első pillanattól komolyan kell foglalkoznunk olyan alkotmányos kérdésekkel, mint például a köztársasági elnök legitimációja.

Nem hagyhatjuk, hogy Göncz Árpád hivatalát egy újabb báb sározza be, az országnak újabb 5 éven keresztül ne legyen a hivatalához méltó köztársasági elnöke!”

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nemzeti egységet csak egy transzgenderféle izé tudja kifejezni, aki egyszerre nő, férfi, székláb, és szereti a gyerekeket.

Szerintem meg ennek az ellenzéknek már tök mindegy, mit tesz. A fanatikus rajongótáboruk nem értékel semmiféle gesztust, nekik csak az a jó, ha Orbánt támadják. A mérsékelt szimpatizánsaik nagy része meg egyre jobban okádik ettől az egésztől, és valószínűleg otthon fog maradni jövő áprilisában. Az előválasztást is elbaszták, MZP-vel nagyon elnézték a dolgot, minden fronton szarul állnak, és még csak most jön az igazi kampányidőszak.

Szóval én nem osztom Török véleményét. Ez az ellenzék már csinálhat bármit, csak egy rakás szar marad.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés