Egy nap két híre

2021. december 9. 10:47

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
Cseh Katalin nemcsak gyáva gazember, hanem az árulkodó óvodás szintjén megrekedt ostobácska is.

„Cseh Katalin az Európai Bizottsághoz fordul Völner-ügyben. Fontos mondat ez. Benne van a magyar közélet minden abszurditása. Különösen akkor, ha mellétesszük a másik hírt aznapról, miszerint házkutatást tartottak a momentumos Cseh Katalinék többmilliárdos korrupciós botrányához köthető cég telephelyén.

Gombaként sötétben tartott ostoba vidékiként azt gondolnám, ha valakire rávetül annak a gyanúnak az árnyéka, hogy olyan cégháló szövi körbe, amelynek tagjai csalárd módon összejátszottak uniós források lenyúlása érdekében, az a vizsgálat lezárultáig nem ugrál. Nem vesz a szájára senkit, még akkor sem, ha történetesen azt a valakit is korrupcióval gyanúsították meg. Inkább lemond tisztségeiről, ha képviselő valahol, felfüggeszteti a mentelmi jogát, visszautasítja a vádakat, és aláveti magát az eljárásnak. Mint ahogy azt Völner Pál tette. 

De Cseh Katalint más fából faragták. Ő már a jövő embere, aki minden gátlás nélkül kampányol a közpénzek megengedhetetlen felhasználása ellen, miközben milliárdos tételben tűntek el közpénzek a környezetében. Szemrebbenés nélkül vádaskodik mással szemben, és eszébe sem jut hátrább lépni, hanem minden kapcsolatát politikai ellenfelei lejáratására használja a nemzetközi porondon is.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És az állatkínzás meg a családonbelülierőszak még nem is volt, a jónaklennijó, adományozzkarácsonyra még csak eztán jön!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés