A fideszes melegek is vállalhassák melegségüket!

2021. december 8. 7:21

Márki-Zay Péter
Facebook
Mert abban nincsen semmi szégyen.

„A Szájer-törvényt a magyar homoszexuális közösség érdekében töröljük majd el. Semmiféle gyűlöletkeltést nem fogunk elfogadni semmilyen kisebbség, köztük a homoszexuálisok ellen sem, akik között sok a fideszes meleg is. Mi egy olyan Magyarországot szeretnénk, ahol a fideszes politikusok is nyíltan felvállalhatják homoszexualitásukat, mert abban nincsen semmi szégyen.”

Nyitóképen: Márki-Zay Péter. Fotó: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 229 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

McEmese 2021. december 8. 8:33
103
Mi a helyzet a milliárdokért beszerzett, nemrég megsemmisítésre ítélt PCR-tesztekkel?

Tényleg azt bírta válaszolni őfelsége, hogy a PCR-teszt semmin sem segít. Tényleg? Akkor minek vettünk, igen, mimagyarok, a mi adóforintjainkon ennyi tesztet, ami tulajdonképpen nem segít? Az ember esze megáll. Pedig tényleg ezt állítja ez az erkölcsileg eltorzult alak, akinek a kormányzása alatt már több mint 35 ezer ember halt bele ebbe a járványba. Mondja ezt az az alak, aki a fél országnak beadta nem csak a kínai és orosz vakcinákat, hanem azt a dajkamesét is mellé, hogy ezekkel is szabadon lehet majd utazni.

Tisztelt miniszterelnök úr! Innen mondom, hogy nem, nem lehet ezekkel utazni, sőt, aki mégis menne valahova, az megvásárolhatja a semmin nem segítő 19 000 forintos PCR-tesztet, amelynek negatív eredményét minden befogadó ország megköveteli. Leszámítva azokat a távoli diktatúrákat, ahova szabadon lehet utazni Szijjártónak köszönhetően. Ehhez képest igazán durva, hogy semmin nem segítő, semmit nem érő PCR-tesztek lejártak és a kukában végezték. Nyilván egy közbeiktatott beszerező cég – amely természetesen fideszes alattvalókhoz köthető – jó sok milliárdot keresett rajtuk, mielőtt a céget bedöntötték. Vagyis a NER egy rakás pénzt keres a hatalmas mennyiségben felvásárolt teszteken, ez előadja, hogy ezek szart se érnek.

És még nem perzselődik le a bőr az arcáról. Ilyen nincs, ilyen tényleg csak itt van.

És free Völner Pál!

Szereti látni, amikor a zsidók ölnek:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

"B_kanya 2021. december 8. 9:54
@nick89
"Tényleg azt bírta válaszolni őfelsége, hogy a PCR-teszt semmin sem segít. Tényleg? Akkor minek vettünk, igen, mimagyarok, a mi adóforintjainkon ennyi tesztet, "

Mert amikor megrendeltük, akkor még nem lehetett tudni, hogy mennyire lesz sikeres a védekezés és hogy nem lesz rá szükség a szavatosság időn belül."

Ha csak ennyi eszük van és csak lopni tudnak, akkor miért nem húznak el a picsába?

Ez, amit Márki Zay művel, valami látens vonzódást feltételez. Úgy látszik, nyugat európai körútján ezt is feladatnak kapta.

Számára, úgy néz ki, nincs kiút a labirintusból. Mindenesetre, nagy eszek NEM lehettek, akik tőle várták a szavazók elbódítását Orbán leváltásához. Még a viszonylag jó megjelenést is elhomályosítja, sőt, a több fénykép kétségessé teszi, a permanens hülyeség.

MZP szokásos sunyi csúsztatása: minden ember maga dönt, hogy coming outol, vagy sem. Egyébként, MZP állítólagos katolikus létére egy neomarxista antropológiát hirdet és praktizál. Ideje lenne hivatalos egyházi figyelmezeteésben részesíteni!

Cuncimókus! Feltűnően sokat foglalkozol a meleg témával.
Mikor fogsz már előbújni, mert úgy néz ki, hogy a saját coming-outodat készíted elő.
Ha csak a fejedet nézzük nem vagyunk meglepve.
Csak bátran márkizay! Bújj elő!

Kit érdekel a véleményed? Engem ugyan nem!
És te? Te mikor tanulsz meg helyesen írni?
Minősítés, trágárkodás nélkül írom, mert veled ellentétben én úri ember vagyok.
Döntsd el, hogy a mondat végére pontot, vagy vesszőt teszel.
"homokat,. Öröm"
"irogattak" hosszú í

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés