Tegnap Márki-Zay Péterrel találkoztam

2021. december 8. 12:02

Donáth Anna
Facebook
Kaptam tőle egy kék szalagot, ami a korrupcióellenes küzdelem szimbóluma.

„Azon dolgozunk az ellenzéki szövetség vezetőivel, hogy gyorsítsuk az együttműködést. Felpörgetjük a kampányt és négy hónap múlva leváltjuk Orbán Viktort – tegnap Márki-Zay Péterrel is találkoztam, ahol erről és a közös munkáról is egyeztettünk. Kaptam tőle egy kék szalagot is, ami az elmúlt időszakban a korrupcióellenes küzdelem egyik szimbólumává vált. Az már a zuglói előválasztáson, Hadházy Ákos támogatása kapcsán kiderült, hogy mennyire hasonlóan gondolkodunk a korrupcióellenes harcról, és arról, hogy csak akkor győzhet jövőre az ellenzék, ha tényleg a tiszták koalícióját hozza létre.

És nem kérdés az sem, hogy a kormányváltás után azonnal meg kell tisztítanunk a korrupciótól a minisztériumokat is – a magyar állam szolgálatában nem állhatnak olyanok, mint a tegnap hivatali vesztegetéssel meggyanúsított Völner Pál igazságügyi államtitkár. Rendszert fogunk váltani, hogy egy igazságosabb Magyarországot építhessünk!”

Kép forrása: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 104 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tegnap találkoztam Orbán Viktorral. Megegyeztünk, hogy jövőre
leváltjuk az ellenzéket. Én leszek az ellenzék. Továbbá kaptam tőle egy
narancssárga szalagot, ami mára a normalitás szimbólumává vált. Mint
normális ember, büszkén viselem.

Cseh Katalin, Bige László, Városháza-maffia, MZP korrupció letagadásai stb. A Fidesznél nincs több korrupció mint az ellenzéknél. Most is eltűrik egymás korrupcióját, tehát később is ezt tennék. Csak azért nem fogják tenni, mert áprilisban nagy vereség vár rájuk!

Könnyű a korrupcióról pletykálni, bizonyítékok bemutatásáról megfeledkezve.
Ha DONÁTH ANNA valamire kimondja, hogy korrupció, attól még nem válik azzá!
DONÁTH ANNA nem varázsló, aki a királyfit is békává tudta változtatni, hiába képzeli magadat annak!
Egy jogállamban bizonyításra, bizonyítékokra van szükség. Különben ártatlanok szenvedhetnek.

A megbízott USA ügyvivő Goodfriend is így építette fel és terjesztette Magyarország rossz hírét "korrupciós" ügyben. Tábor Viktor, aki egyébként a CBA központi cégének résztulajdonosa a vád szerint a Századvégre, pontosabban Heim Péterre, a Századvég Gazdaságkutató egykori vezérigazgatójára hivatkozva azt állította egy amerikai tulajdonú étolajgyártónak, hogy képes elintézni az étolaj áfájának 27-ről 5 százalékra csökkentését (2 milliárd forint vesztegetéséi pénzért). A rosszindulatú megbízott USA ügyvivő Goodfriend mégis tényként benyelte (és kiböfögte) a Bunge amerikai vállalat állításait, amelyek egy csaló (Tábor Viktor) hazugságain alapultak. A vezető ballib lapok újságírói, ahogy megszoktuk úgy loholtak a téma után, hogy észre sem vették, nagykövetségi területen szaladgálnak.
Cseh Katalinnak is adott, márkizay?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés