Már szervezik Márki-Zay találkozóját az alakuló német kormánnyal

2021. december 7. 10:22
Ujhelyi István a német szociáldemokraták segítségével szervezné az utat.

Ujhelyi István a Spirit FM Aktuál című műsorában arról beszélt, hogy már elindult annak a berlini útnak a szervezése, amelynek keretében Márki-Zay Péter a német kormány képviselőivel találkozhatna – írta meg cikkében a 24.hu. A lap szerint Ujhelyi a német szociáldemokratákon keresztül tervezi az út szervezését.

Mint ismert, Márki-Zay Péter november közepén járt Brüsszelben, ahol találkozott négy EP-frakció vezetőjével, hat uniós biztossal, civil szervezetek, think-thank-ek képviselőivel is. December elején Varsóban találkozott Donald Tuskkal, az Európai Néppárt elnökével, ahol az ezt követő sajtótájékoztatón az hangzott el, hogy az Európai Néppárt szívesen látná soraiban Márki-Zayékat.

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 171 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem Újhelyi csak Gyurcsány orra alá akar borsot törni.
Nem hiszem, hogy Újhelyi nem veszi észre, hogy külföldön hiába nyomtatja MZP-t, ha itthon bukóban van.
Nem külföld fog szavazni!!!!!!!!!!!

Úgy látom, tiszta erőből fostok.
Még egy megyei elnök, képviselő államtitkárt is odadobtok koncnak.

Helyes!

Jó nagy marhák a németek, ha adnak nekik. Gelgely a példa: bármennyit képesek kidobni az ablakon. Jó, lehet, hogy megcsipegetik. Elszámolni nem kell vele.

A IV. Birodalom gauleitereként megfelelne.

Anonymus is bemutatta, hogy vannak itt német balos diverzív Alapítványok... S az állítólag "jobboldali" MZP a balos elvtársakkal leleplező látvány lesz...

Kész Zoltánt is viszik, aki már nem fodrász álma?
Az a kép, ami akkor készült, mielőtt Városba mentek, nagyon gáz. Kész egyébként úgy néz MZP-re, mint aki nagyon nem ért vele egyet ( finom voltam).

Ha a találkozó létrejön, az az alakuló német kormányra szégyen.

Ez lassan tényleg ugyanaz a szint, mknt mikor Kádár Jánost Moszkvába vitték 1956. november elején...

Itt lenne az ideje, h. megszólaljanak. Várhatod.

A múlt vasárnapi mise Katowicéből volt közvetítve a TVP Polonián. A katowicei érsek celebrálta. Ott voltak a bányászok, díszegyenruhában. Mint mindig, nagyon meg volt adva a módja. Felemelő volt a közvetítés. Az érsek a bevezető üdvözlésben kitért a külföld által igényelt bányabezárásokra.

Kinn voltunk Zakopanéban, egyszer, nagyon régen, választások előtt voltunk, ősszel. Elmentünk a Sanktuáriumba, délután, misére. Az idős pap részletesen elmagyarázta a megjelenteknek, h. mit "köszönhet" Lengyelország, a háború végétől, a kommunista rendszernek. Annyit fogtunk fel belőle, amit gyenge alapfokkal lehet. Ámultunk és bámultunk. Az egy másik katolikus egyház.

Meg is lehet nézni, mennyivel többre jutottak, jutnak, mint mi. Cca. félévet töltöttünk kinn, tíznapos, kéthetes részletekben, 94-2018-ig.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés