Lukácsi Katalin: Inkább ezer Floyd-freskót, mint patyomkin szenteket

2021. december 7. 13:07

Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu
Lukácsi Katalin hozta a formáját.

„Viszonylag friss hír, hogy egy amerikai egyetem campusán kiállítottak egy festményt, amely George Floydot mint Jézus Krisztust ábrázolja. Mellette pedig Szűz Máriaként, a Megváltó anyja szerepében Floyd anyja látható. Felesleges most azt feszegetni, hogy ez mennyire blaszfém jelenet. Épeszű ember undorral tudomásul veszi, hogy ilyen is van, aztán lapoz. De nem ám a progresszív vallásmagyarázók, az európai értelemben vett keresztények! Ők menetrendszerűen érkeznek és elmagyarázzák, hogy ez tulajdonképpen teljesen rendben van. Mit rendben, ez a dolgok természetes rendje.

Tippre Perintfalvi Rita érkezését vártam volna a védelem első sorába, de megelőzte őt Lukácsi Katalin. Az a Lukácsi, aki saját jogán meglehetősen érdektelen tényező, de Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltségével ez sajnos nincs így. Mivel Lukácsi Márki-Zay egyik legközelebbi bizalmasa, mozgalma elnökségi tagja, ezért pozíciója sem ugyanaz, mint pár hónappal ezelőtt.

És Lukácsi Katalin hozta a formáját. Egy kommentben elmondta, hogy ezerszer inkább Floyd-freskókat látna szívesen, semmint állítása szerint kiüresített, átlagos szenteket. Tudják, ilyen futottak még vértanúkat meg hasonlókat. Nem, azokat dobjuk. Itt van Floyd!De Lukácsi még ezek után is emelni tudja a tétet. Azt is hozzátette, hogy kevés szentnek volt kevesebb bűne, mint egy drogfüggő bűnözőnek. Talált, süllyedt!

Sokadszorra mondom el: azok a keresztény testvérek, akik közéleti vakságuknak és tájékozatlanságuknak köszönhetően megtéveszthetők Márki-Zay sületlenségeivel, elképzelni sem tudják, mekkora ostobaságot követhetnek el. Feltéve, ha 2022-ben őt és Gyurcsányt szándékozik hatalomba juttatni.Mert mellettük jönnek majd Lukácsiék is, akik bármilyen blaszfém baromság mellett kiállnak, ha normális keresztényeknek az nem tetszik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudom eldönteni, hogy melyikük aljasabb, ostobább, megbotránkoztatóbb álkeresztény Lukácsi, vagy márkizay. Mindkettőnek elment a józan esze.

Mi az a patyomkin szent?

Az abortusztörvényünk nem liberális, hanem nőközpontú.

Te hallottad Lukácsit tiltakozni, vagy bármit, márkizay mondatára, hogy az ördöggel is összefogna?
Egyik sem százas. Láttam múltkor Lukácsi facebookját.
Szereti magát fotózni, alig valamit felvéve. Önimádó mind a kettő.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés