„Let's Go Brandon” bolt nyílik Massachusettsben

2021. december 07. 12:22

Massachusettsben egy vállalkozó megnyitotta „Let's Go Brandon” nevű üzletét. A North Attleborough-i üzlet kalapokat, ingeket, matricákat és feliratokat árul.

2021. december 07. 12:22
null

A interneten rendkívüli sebességgel terjedő „Let's Go Brandon”-mém október elején indult útjának, amikor az NBC sportriportere egy NASCAR-pilótával, Brandon Brownnal készített interjút az alabamai Talladega Superspeedwayen, miután Brown megszerezte pályafutása első NASCAR Xfinity Series-győzelmét. Az egyik videóban a riporter megjegyezte, hogy a tömeg a „Let's go Brandon!” (Gyerünk, Brandon!) kiáltással köszönti a versenyzőt, a valóságban azonban a nézők azt skandálták, hogy „F*ck Joe Biden” (B*szd meg, Joe Biden).

 

 

A mém a következő napokban önálló életre kelt. Október közepén egy bemondó a NAPA Super DIRT Week Pro Stock 50 rendezvényén az Oswego Speedway-en két fiatal fiút és egy lányt megkért arra, hogy az autók indulásánál segítsenek neki szurkolni. „Sofőrök, indítsák be a motorjaikat!” után a következő kijelentéssel: „Gyerünk, Brandon”.

 

 

Körülbelül másfél héttel később Ken Paxton, Texas republikánus főügyésze bejelentette, hogy állama csatlakozik Missourihoz, hogy csatolt pert indítsanak a Biden-kormányzat ellen, a bejelentéskor pedig azt mondta az ujjongó tömegnek, hogy azt üzeni Joe Biden elnöknek: „Gyerünk, Brandon! Találkozunk a bíróságon!"

Fotó: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2021. december 08. 00:41
Ez készül arra, hogy így fog kinézni a koporsóban.
rókabácsi
2021. december 07. 17:03
és árulni fogják a let's go BIDÉ!
Brandon the great Negro
2021. december 07. 16:03
Csodálatos kezdeményezés, csak támogatni tudom minden meggyőződésemmel!
Ma is bukik a Zorbán...
2021. december 07. 14:06
Talán ébredezik Amerika...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik