Láng Zsolt: Folyamatosan próbálják ellehetetleníteni a Városháza-ügy feltárását

2021. december 6. 14:05
A Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője arról is beszélt, hogy olyan testület vizsgálja a fővárosi „mutyiügyeket”, amelyben baloldali többség van.

Folyamatosan próbálják ellehetetleníteni a Városháza-ügy miatt létrehozott fővárosi vizsgálóbizottság munkáját, de a Fidesz-KDNP testületi tagjai mindent megtesznek azért, hogy tisztázzák, mi történik a Városházán, a baloldali frakció körül, s hogyan mennek az ingatlaneladások – közölte a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője, a grémium tagja hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Baloldali többség a bizottságban

A vizsgálóbizottság ülését megelőzően Láng Zsolt arról beszélt, hogy a kezdeti furcsaságok folytatódnak a testület munkája körül. Kifejtette: eltelt egy hónap, mire felállt a bizottság,

miközben napról napra megdöbbentő és súlyos vádakat tartalmazó anyagok kerültek napvilágra,

továbbá a testületnek két hetet adtak arra, hogy vizsgálódjon és készítse el a jelentését. Már az elején lehetett tudni, hogy ennyi idő semmire nem elég – fűzte hozzá.Megjegyezte azt is, hogy

olyan testület vizsgálja a fővárosi baloldalról megjelent „mutyiügyeket”, amelyben baloldali többség van.

Tehát a bizottság olyan döntéseket hozhat, amelyeket a baloldali bizottsági tagok szeretnének – mondta, hozzáfűzve: ettől függetlenül a Fidesz-KDNP politikusai komolyan veszik a munkát és minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy válaszokat kapjon a közvélemény a feltett kérdésekre.

(MTI)

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés